1. Laat u inspireren op locatie
  2. Weekend van 21 & 22 of 28 & 29 maart 2020
  3. Bekijk de maquette

Open dagen bij Marina Resort Leukermeer

Wilt u een vakantiehuis kopen in Limburg? Kom dan langs tijdens de open dagen bij Marina Resort Leukermeer in het weekend van 21 & 22 of 28 & 29 maart 2020. U wordt hier ontvangen in ons informatiecentrum waar ook de grote maquette van het te realiseren resort staat. Zo krijgt u een goed beeld van hoe uw investering eruit komt te zien en waar deze zich op het resort bevindt. Onze adviseurs zijn van 10.00 uur tot 17.00 uur aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Heeft u specifieke vragen? Zorg dan dat u vooraf een afspraak maakt met een adviseur zodat deze alle tijd voor u heeft.

Bekijk ons aanbod

Bezoek onze open dagen

Heeft u interesse in een vakantiehuis of appartement bij Marina Resort Leukermeer? Kom dan langs op locatie en laat u inspireren door de unieke ligging van het resort en de waterrijke omgeving. U kunt zich aanmelden door het formulier rechts in te vullen. Aanmelden is niet verplicht, maar wel gewenst.

Waar?

➤ Informatiecentrum op het resort
➤ Vossenheuvel 4 te Well

Wanneer?

➤ 21 & 22 maart 2020
➤ 28 & 29 maart 2020
➤ 10.00 uur tot 17.00 uur

Bent u op deze data verhinderd of wilt u al eerder een adviseur spreken kom dan langs op de Second Home Beurs van 13 t/m 15 maart 2020 in de Jaarbeurs Utrecht.

Meld u aan voor de Open dag

Indien u ja aanvinkt wordt er contact met u opgenomen voor een tijdstip.

Over marina resort leukermeer

Marina Resort Leukermeer is gelegen in Limburg in een zeer waterrijke omgeving aan het Leukermeer. U heeft hier de mogelijkheid een luxe vakantiewoning of ruim appartement te kopen. Door de unieke ligging heeft u zelfs de mogelijkheid een recreatiewoning met eigen aanlegsteiger te kopen. U kiest zelf of u de woning voor eigen gebruik koopt of deze ook wilt gaan verhuren. Bij verhuur wordt alles geregeld door onze professionele verhuurorganisatie en ontvangt u een aantrekkelijk rendement. Een vakantiewoning kopen bij Marina Resort Leukermeer is een interessante investering voor u.