1. Laat u inspireren op locatie
  2. Weekend van 28 & 29 maart 2020
  3. Bekijk de maquette

Open Dagen en het Coronavirus, hoe gaan wij hier mee om?

We begrijpen dat u misschien twijfelt om naar de Open Dagen (28/29 maart) te komen van Marina Resort Leukermeer. Toch willen wij iedereen zoveel mogelijk informeren en daarom zal de opzet van deze dagen er anders uitzien. Het worden nu 'Open Lucht Dagen'.

Wij inspireren u graag in de buitenlucht en kunnen samen, zonder contact met anderen, naar de unieke locaties gaan en ter plekke de mogelijkheden bespreken. Daarnaast ligt ons informatiecentrum middenin de natuur op een solitaire locatie. Tevens gaan wij niet iedereen collectief ontvangen, maar individueel. Zo garanderen wij persoonlijke aandacht en gerichte informatie afgestemd op uw persoonlijke wensen. Dit betekent dat u alleen op afspraak kunt komen. Per afspraak plannen wij maximaal 1 uur en hanteren wij een pauze van een half uur om na elk bezoek de vereiste hygiënische maatregelen te nemen.

Twijfelt u of u naar de Open Lucht Dagen wilt komen of komt u liever op een ander moment? Neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk ons aanbod

BEZOEK ONZE OPEN LUCHT DAGEN

Heeft u interesse in een vakantiehuis of appartement bij Marina Resort Leukermeer? Kom dan langs op locatie en laat u inspireren door de unieke ligging van het resort en de waterrijke omgeving. U kunt zich aanmelden door het formulier rechts in te vullen. Aanmelden is vereist.

WAAR?

➤ Informatiecentrum op het resort
➤ Vossenheuvel 4 te Well

WANNEER?

Zaterdag 28 maart
Beschikbare tijden (10.00 u, 15.00 u of 16.30 u)

Zondag 29 maart
Beschikbare tijden (11.30 u, 13.00 u, 14.30 u of 16.30 u)
 

Meld u aan voor de Open lucht dag

Indien u ja aanvinkt wordt er contact met u opgenomen voor een tijdstip.

Over marina resort leukermeer

Marina Resort Leukermeer is gelegen in Limburg in een zeer waterrijke omgeving aan het Leukermeer. U heeft hier de mogelijkheid een luxe vakantiewoning of ruim appartement te kopen. Door de unieke ligging heeft u zelfs de mogelijkheid een recreatiewoning met eigen aanlegsteiger te kopen. U kiest zelf of u de woning voor eigen gebruik koopt of deze ook wilt gaan verhuren. Bij verhuur wordt alles geregeld door onze professionele verhuurorganisatie en ontvangt u een aantrekkelijk rendement. Een vakantiewoning kopen bij Marina Resort Leukermeer is een interessante investering voor u.