• Second Home Beurs in Utrecht
  • 2 t/m 4 oktober 2020
  • Vakantiewoning kopen in Limburg

Second Home Beurs

Overweegt u een tweede huis te kopen? Goede keuze! Een bezoek aan de Second Home Beurs is de eerste stap naar een tweede huis. Verdiep uzelf hier in de mogelijkheden van het kopen van een tweede huis en laat u informeren door persoonlijk advies van deskundigen. U kunt ons vinden in het weekend van 2 t/m 4 oktober op de Second Home Beurs in de Jaarbeurs Utrecht. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en beantwoorden al uw vragen. Bovendien kunt u de maquette van ons resort bekijken.

Bezoek ons op de Second Home Beurs

Nieuwsgierig naar Marina Resort Leukermeer? Kom dan langs op onze stand! Via ons kunt u gratis tickets aanvragen. Vul hiervoor het formulier op deze pagina in. 

Waar?

➤ Second Home Beurs
➤ Jaarbeurs Utrecht
➤ Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht

Wanneer?

➤ 2 t/m 4 oktober 2020
➤ 10:00 uur - 17:00 uur

Vraag gratis tickets aan voor de Second Home Beurs

Over Marina Resort Leukermeer

Marina Resort Leukermeer is een nieuw te realiseren resort, gelegen aan het Leukermeer in Noord-Limburg. U heeft hier de mogelijkheid om een luxe villa of appartement aan het water te kopen. De woningen kennen een eigentijdse architectuur en hoogwaardige bouw. Door de unieke ligging aan het Leukermeer zijn de watersportmogelijkheden eindeloos. Koopt u een vakantiewoning bij Marina Resort Leukermeer? Dan kunt u deze gebruiken voor eigen gebruik, maar kunt u deze ook verhuren. U wordt hierbij volledig ontzorgd door onze professionele verhuurorganisatie en profiteert tegelijkertijd van een interessant rendement.