1. Luxe villa's en appartementen
  2. Eigen gebruik of (gedeeltelijke) verhuur
  3. Op een unieke locatie in Limburg

Vakantiewoning kopen in Limburg

Bij Marina Resort Leukermeer in Limburg heeft u een unieke mogelijkheid om een vakantiehuis in Limburg te kopen. Gaat uw voorkeur uit naar een vakantievilla of een luxe appartement? Door de prachtige ligging aan het Leukermeer is ons resort de ideale vakantiebestemming voor water(sport)liefhebbers. U kunt een vakantiehuis kopen in Limburg met als doel om vooral zelf gebruik te maken van de woning. Wilt u echter liever investeren in een vakantiewoning en rendement ontvangen? Dan is een vakantiewoning kopen in Limburg om deze te gaan verhuren een interessante optie. Tussen ons exclusieve aanbod luxe vakantiehuizen die te koop zijn in Limburg zit wellicht uw droomhuis. 

Ontdek ons aanbod
 

Vakantiehuis te koop in Limburg aan het water

Een vakantiewoning kopen in Limburg doet u voor 2 tot maximaal 16 personen. U kunt de woning naar wens uitzoeken of uitbreiden met luxe extra's. Zo liggen een aantal van de vakantiehuizen direct aan het water, en zijn deze woningen ook voorzien van een eigen aanlegsteiger. Een vakantiehuis kopen in Limburg is bij Marina Resort Leukermeer ook mogelijk inclusief wellnessfaciliteiten. Tegen een meerprijs wordt er dan een buitenwellness in de tuin van de woning geplaatst. Deze kan bestaan uit een sauna, spa, douche en loungeset. Voor het extra luxe gevoel beschikt nagenoeg elke woning over slaapkamers met een aangrenzende badkamer. 

Een vakantiewoning kopen in Limburg op ons resort is mogelijk voor verschillende doeleinden. De keus is volledig aan u en wij adviseren u hierin graag. Wij bieden de volgende mogelijkheden:

  • Volledig eigen gebruik - U koopt de woning en maakt er alleen zelf gebruik van.
  • Volledige verhuur - U kunt zelf geen gebruik maken van de woning, deze is volledig beschikbaar voor de verhuur.
  • Combinatie van eigen gebruik en verhuur - U stelt de woning gedeeltelijk beschikbaar voor de verhuur en kunt er ook zelf nog gebruik van maken.

Besluit u om een vakantiehuis te kopen in Limburg voor de (gedeeltelijke) verhuur? Dit wordt dan volledig verzorgd door onze professionele verhuurorganisatie. U heeft hier dus geen omkijken naar en ontvangt bovendien een aantrekkelijk rendement, welke afhankelijk is van de verhuurinkomsten.

Vraag de brochure aan

Lees meer informatie over de verschillende gebruiksvormen

Marina Resort Leukermeer

Marina Resort Leukermeer biedt de ideale omgeving voor een heerlijke vakantie. Gelegen aan het Leukermeer, en tussen Nationaal Park de Maasduinen en de Maas in, biedt het vele recreatiemogelijkheden. Bovendien heeft u, als u een vakantiewoning koopt in Limburg, ook toegang tot alle faciliteiten van het aangrenzende vakantiepark. Daar zijn onder andere meerdere zwembaden, diverse stranden, een supermarkt, onze Beachclub Leukermeer en een jachthaven te vinden. In de omgeving kunt u prachtig fietsen, varen of wandelen. Of bezoek een van de vele gezellige steden en dorpen in Limburg.

Wilt u meer informatie over een vakantiehuis in Limburg kopen? U bent van harte welkom om langs te komen tijdens een van onze evenementen. Uiteraard kunt u ook rechtstreeks contact opnemen voor het maken van een afspraak. Wij helpen u graag verder!

Neem contact met ons op

Vakantiehuizen te koop in Limburg

15 Objecten

Lees ook onze blog: