Bekijk de aankoopreviews van Marina Resort Leukermeer

Bekijk verschillende aankoopreviews van mensen die u al voor zijn gegaan!

 

"Erg blij met de aankoop!"

 

We hebben een vakantiewoning gekocht op het Resort vanwege de mooie ligging in Noord-Limburg en opzet van het plan met alle voorzieningen. Afgezien van de prima verhuurmogelijkheden, zal het ook zelf uitstekend toeven zijn op deze plek. Nabij schitterende natuur én gemakkelijke bereikbaarheid van centra in Duitsland, België en Zuid-Limburg.

De procedure voor de aankoop verliep prima en soepel. Goede voorlichting en beschikbaarheid van informatie, assistentie bij aankoop wanneer nodig en flexibiliteit bij de procedurele aspecten van de koop. Daarnaast erg vriendelijke en Zuidelijke gastvrijheid op gepaste momenten. Ook de bouw verliep soepel en conform afspraken. De oplevering is volgende week. Kortom: erg blij met de aankoop en alle vertrouwen in een goede toekomst op het park!

Mw. A. Zoodsma

Type woning: California

 

"Zeer tevreden over de aankoop en de begeleiding ernaar toe!"

 

Onze vakantiewoning is momenteel in aanbouw en wordt binnenkort opgeleverd. Onze terugblik op de aankoopperiode is heel positief.

We werden door de verkoopmakelaar (Olav Klaassen) erg goed begeleid in het maken van onze keuze uit het op dat moment nog beperkte aanbod van beschikbare woningen. Heel sterk vonden wij de reële financiële voorstelling van zaken m.b.t. alle kosten en opbrengsten. Hierdoor kregen we een goed beeld van het te verwachten nettorendement. Dat is heel belangrijk voor ons, omdat we de woning als beleggingsobject hebben aangekocht. Ook na de aankoop was de bereikbaarheid van deze makelaar erg goed. Alle vragen werden snel en duidelijk beantwoord. Ook de open dag was top, waar we onder het genot van een hapje en drankje andere (potentiële) kopers hebben ontmoet.

Kortom: zeer tevreden over de aankoop en de begeleiding er naartoe.

Hugo Weusink & Ellen Mooren

Type woning: Nevada

 

"Onze eerste zomervakantie in ons nieuwe huis met kinderen en kleinkinderen was een van de mooiere belevingen!"

 

Wij zochten wat spreiding, daar paste een waardevaste investering in stenen goed bij. Een investering waar we zelf van konden genieten en één die een goed rendement oplevert. Tijdens onze vakantie in 2018 in Limburg kwamen we via via in gesprek met Olav Klaassen. Zijn enthousiasme over de locatie Marina Resort Leukermeer was groot, waar op dat moment nog niets stond. Een paar maanden later hebben wij een afspraak gemaakt. Inderdaad een mooie plek met een bijzonder uitzicht over het meer en zeer mooie natuur. Alle faciliteiten van Marina Resort Leukermeer waar we gebruik van konden maken maakte het plaatje compleet. Onze keuze op een 12-persoons huis aan Marina Resort Leukermeer met een prachtig uitzicht was toen gauw gemaakt.

Helaas liet de bouwvergunning in een natuurgebied wat langer op zich wachten. Eind 2020 gingen de heipalen de grond in en kon Vastbouw van start. Voorjaar 2022 was de oplevering van onze degelijke kwaliteitswoning. Compleet gasloos en klaar voor de toekomst. Onze eerste zomervakantie in ons nieuwe huis met kinderen en kleinkinderen was een van de mooiere belevingen. Zo vanaf je eigen vlonder het meer in. Er wordt nu alweer uitgekeken naar wanneer we weer gaan.

Onze keuze voor deze toplocatie voldoet naar onze wensen en we hopen er nog vele jaren van te kunnen genieten.

Familie Van der Knaap

Type woning: Big Horn

 

"Nu staan er fantastisch kwalitatieve woningen op Marina Resort Leukermeer"

In oktober 2019 bezochten we de Second Home Beurs in Utrecht en werden we verrast met een nieuwbouwproject gelegen aan het Leukermeer, Midden-Limburg. De maquette toonde diverse recreatiewoningen verschillend van 4 tot 20-persoons. Onze voorkeur ging uit naar een 6-persoons recreatiewoning aan het water met een steiger. Door makelaar Olav Klaassen werden we op uitstekende wijze ingelicht over het wel een wee van een recreatiewoning en over dit bijzondere park. Vele voordelen zoals een rechtstreekse verbinding met de Maas, gelegen aan het water en de uitstekende bouw waren een pré. Helaas door pfas en stikstof kon de bouw niet eerder plaatsvinden dan november 2020. Nu staan er fantastisch kwalitatieve woningen op het Marina Resort Leukermeer, die door Landal op uitstekende wijze worden verhuurd. De omgeving is schitterend en de faciliteiten op het park ook!

Familie Vink

Type: California

 

"Wat een mooie plek"

Vroeger als kind hebben wij uren plezier beleeft op het water aan het Leukermeer. Nu de kans voorbij kwam om zo'n kwalitatief goede en mooie vakantiewoning te kunnen kopen, bedachten wij ons geen moment. Het is een mooie kans, een goede investering en we kunnen er ook zelf veel plezier aan beleven. De omgeving is geweldig, veel mooie natuur, op korte afstand voldoende winkels en mogelijkheden tot diverse uitstapjes.

In het voortraject werden we goed geïnformeerd naar de mogelijkheden en ook tijdens de bouw werden we keurig op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen, dit was erg prettig.

In het voorjaar van 2022 was het zover, de woning werd opgeleverd. Dit werd super gedaan door Vastbouw. Natuurlijk waren er zoals bij elke bouw wel wat kleine dingen maar deze werden direct en goed opgelost. Daarna konden we er dan ook met onze familie een kijkje gaan nemen en wát hebben we genoten! Direct aan het water met eigen vlonder zorgt voor optimaal zwemplezier. De woning zelf is mooi afgewerkt en voorzien van alle gemakken. Wat ook niet onbelangrijk is, is dat de woning volledig gasloos is en dus klaar voor de toekomst!

Melinda

Type: Utah

 

"Tot nu toe laat het project ook een mooi rendement op de investering zien"

We hebben in de eerste fase van de bouw als investering een woning en een appartement gekocht via Olav Klaassen in het project Leukermeer. Tot nu toe hebben we hier geen spijt van gehad. De afwerking en uitstraling van het project overtrof onze verwachtingen en met de laatste aanwinst van het luxe restaurant is het een mooi afgerond project geworden waarbij het niet nodig is om het park tijdens het verblijf te verlaten.
Tot nu toe laat het project ook een mooi rendement op de investering zien.

Familie Dankers

Type woningen: Big Horn & Upper Twin

 

"De verkoopmakelaar, Olav Klaassen, heeft ons bij onze keuze fantastisch geholpen."

Wij lopen al een tijdje mee in de wereld van vakantiewoningen en we waren op zoek naar een duurzame woning die voldeed aan een mooie locatie, met het liefst een combinatie van bos en water. Een park met goede voorzieningen en een luxe uitstraling. Na het zien van de prachtige website van Marina Resort Leukermeer zijn we een kijkje gaan nemen in Limburg. De omgeving kenden we al een beetje maar Marina Resort Leukermeer nog helemaal niet. De verkoopmakelaar, Olav Klaassen, heeft ons bij onze keuze fantastisch geholpen. Geen snelle verkooppraat (helaas maar al te vaak meegemaakt), maar iemand die goed luistert, meedenkt en de tijd neemt. Dit past ook bij de beleving van de luxe woningen die je aangeboden krijgt. We zijn uiteindelijk voor de Jefferson gegaan. Een zeer ruime luxe wellness woning met sauna, bubbelbad, sunshower, een mooie inrichting en een prachtige veranda.

Het huis is kwalitatief zeer hoogstaand gebouwd door Vastbouw. Tijdens de momenten van de bouw en opleveringen zag en hoorde je ook de trots in de reacties van de vaklui. Het is een prachtige en duurzame vakantiewoning compleet met zonnepanelen en een warmtepomp. De aanschafprijs is niet goedkoop, maar vergeleken met andere projecten in het land verwachten wij dat het de investering waard is. Zowel in de toekomstige verkoopwaarde als in de verhuur. De vakantiewoning is inmiddels opgeleverd en het heeft onze verwachtingen overtroffen. Nog mooier dan de plaatjes die we voorgeschoteld kregen. Ook de locatie is prachtig, Marina Resort Leukermeer is ook bereikbaar via de Maas en dus ook heel aantrekkelijk voor watersportliefhebbers.

Paul & Willeke Klukhuhn

Type: Jefferson

 

"Alle beloften zijn zeker waargemaakt"

Wij hebben vanaf de maquette in 2019 onze vakantiewoning Vossenheuvel 109 gekocht. De bouwperiode was een mooie maar ook spannende tijd tijdens de wateroverlast in 2021. Gelukkig werden wij continue op de hoogte gehouden van de bouw en de situatie door Olav Klaassen. Nu de verhuur geregeld wordt door Landal, zijn alle gemaakte beloftes zeker waargemaakt. Wij hebben nu zelf tweemaal gebruik gemaakt van onze vakantiewoning en zijn daarmede zeker van onze mening dat Marina Resort Leukermeer tot de top van vakantieparken behoort. Wij zijn apetrots om zo’n klasse vakantiewoning in ons bezit te mogen hebben.
G. van der Post

Type woning: Utah

 

Meer weten?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij Marina Resort Leukermeer, vraag meer informatie aan of maak vrijblijvend een afspraak.