• Luxe vakantiepark en resort in Limburg
  • Al meer dan 39 jaar een familiebedrijf
  • Ultiem vakantiegevoel aan het water

Over Marina Resort Leukermeer & Vakantiepark Leukermeer

Vakantiepark Leukermeer, al ruim 39 jaar het leukste 5-sterren vakantiepark in Limburg. Vakantie vieren in luxe én aan het water, dat is waar wij voor staan. Vakantiepark & Marina Resort Leukermeer is een familiebedrijf van de familie Van Wiefferen. In 1984 startte de familie met de ontwikkeling van het vakantiepark, met kampeerplaatsen en vakantiechalets, en een splinternieuwe jachthaven met alle denkbare en luxe voorzieningen. Nu is Vakantiepark Leukermeer een waar begrip in de regio en is de ontwikkeling van het naastgelegen Marina Resort Leukermeer in volle gang.

 

Marina Resort Leukermeer

Bij Leukermeer staan we nooit stil. Zo zijn we momenteel bezig met de ontwikkeling van Marina Resort Leukermeer, een gloednieuw resort naast het huidige vakantiepark. Hier bouwen we in vier fases exclusieve vakantievilla's en appartementen voor de verkoop. Er zijn al vele vakantiewoningen verkocht, alle appartementen zijn uitverkocht én we zijn inmiddels gestart met fase 3. "Met dit resort willen we de groeiende vraag naar luxe buitenverblijven beantwoorden. De recreant zoekt naar luxe op een bijzondere plek, bij voorkeur aan het water", aldus Martin van Wiefferen. De verwachting is dat de woningen enkele weken per jaar gebruikt worden door de eigenaar. In de vrije weken worden ze verhuurd door onze professionele verhuurorganisatie Landal GreenParks.

Vakantiepark Leukermeer

De filosofie van Vakantiepark & Marina Resort Leukermeer? Wij streven altijd naar het hoogst haalbare. Topkwaliteit is het sleutelwoord, in zowel onze service als op het gebied van gastvrijheid. We vinden het belangrijk om iedere dag te luisteren naar onze gasten en medewerkers, zodat we kunnen blijven verbeteren om die topkwaliteit te behalen. Vakantiepark Leukermeer is dan ook niet voor niets uitgeroepen tot 5-sterren ANWB Top Camping. "Wij willen de 5-sterren kwaliteit altijd waarmaken", aldus Martin van Wiefferen, eigenaar van Vakantiepark & Marina Resort Leukermeer.

Van een klein aantal kampeerplaatsen en vakantiechalets in 1984 zijn we inmiddels gegroeid naar een luxe topvakantiepark met ongeveer 270 kampeerplaatsen, 100 accommodaties en 230 ligplaatsen in de haven. De chalets zijn aangevuld met luxe beachlodges en floating houses.

Bekijk mensen die u voor zijn gegaan ⭐

Ligging Vakantiepark & Marina Resort Leukermeer 📍

Wat maakt Vakantiepark & Marina Resort Leukermeer zo uniek?

 

Luxueus en duurzaam

Marina Resort Leukermeer ontwikkelt luxe en duurzame vakantievilla's en appartementen, met een eigentijdse architectuur.

Mooie en grote jachthaven

Leukermeer is de perfecte thuishaven voor korte en lange tochten op de Maas en de aansluitende Limburgse plassen.

Aan het water

De unieke ligging aan het water van het Leukermeer maakt het een geliefde bestemming voor water(sport)liefhebbers, recreanten en toeristen.

Van alle gemakken voorzien

Binnen- en buitenzwembaden, strandbaden, een supermarkt, fitnessclub, beachclub, jachthaven, aquapark en méér.

Nationaal Park de Maasduinen

De Maasduinen: een populair vakantiegebied voor vele toeristen en recreanten! Leukermeer bevindt zich middenin dit nationale park.

Wij helpen u graag

De Limburgse gastvrijheid zit in onze genen. Geen vraag is te gek, u kunt altijd bij ons terecht. U voelt zich gelijk welkom bij Leukermeer.