• Investeren vanaf €650.000
 • Verkoop fase 3 gestart
 • Voor 2 tot 20 personen
 • Professionele verhuur door Landal GreenParks

Een exclusieve vakantiewoning

Altijd al gedroomd van uw eigen vakantiewoning? Midden in de ongerepte natuur ligt een verborgen schat aan het water! Bij Marina Resort Leukermeer koopt u een exclusieve vakantievilla vanaf €650.000 in het Limburgse dorpje Well. Het resort onderscheidt zich niet alleen door de unieke ligging aan het water maar ook door de hoogwaardige en tijdloze architectuur van de woningen. Marina Resort Leukermeer bestaat uit diverse types vakantievilla's en appartementen geschikt voor 4 tot 20 personen. Enkele typen zijn beschikbaar als wellnesswoning. Voor welke woning u ook kiest, u doet een waardevaste investering.

 

Bekijk onze vakantiewoningen ⤵

Aankoopreviews

Bent u geïnteresseerd in een vakantiewoning bij Marina Resort Leukermeer? Bekijk dan de aankoopreviews van mensen die u al voor zijn gegaan!
 

Voordelen van een vakantiewoning bij Marina Resort Leukermeer

 
  Ruim aanbod luxe vakantiewoningen

  De vakantiewoningen zijn er in veel verschillende soorten en maten. Zo zijn er groepswoningen, luxe wellnesswoningen en luxe appartementen. Vrijwel alle villa's zijn vrijstaand en beschikken over zeer royale kavels met eigen grond.

  Eindeloos waterplezier

  Door de unieke ligging aan het Leukermeer zal de sportieve waterrat het snel naar zijn zin krijgen. Het Leukermeer biedt talloze mogelijkheden om alle soorten watersport te boefenen. Zo kan je varen, zeilen, surfen, kanoën, waterfietsen en nog veel meer!

  Fiscale ondersteuning en advies

  Een vakantiewoning kopen is niet voor iedereen een alledaagse zaak. Wist u bijvoorbeeld dat de huuropbrengsten en verkoopwinst bij een vakantiewoning in veel gevallen onbelast worden doordat het vermogen in box 3 valt?

 

Bekijk de investeringsmogelijkheden: