• Waardevaste investering
 • Rendement door verhuur
 • Unieke locatie aan het water in Noord-Limburg

Ontvang een aantrekkelijk rendement bij Marina Resort Leukermeer

U bent van plan een vakantiewoning te kopen op Marina Resort Leukermeer, met als doel deze te gaan verhuren en u bent benieuwd naar het rendement? Voor al onze woningen geldt dat er bij de aankoop geen vast of gegarandeerd rendement op een vakantiewoning wordt afgegeven. Aan de hand van verschillende verhuuropbrengsten is er een prognose waar te nemen van het te verwachten rendement. U kunt dus wel degelijk een goed rendement op uw vakantiehuis ontvangen, alleen niet gegarandeerd of vast bij Marina Resort Leukermeer. 

 
 

Vakantiehuis en het rendement

Als u investeert in een vakantiewoning, dan doet u dat met de bedoeling er geld mee te verdienen. Het geld dat verdiend wordt, noemen we rendement. Let wel, het gaat om het geld dat verdiend wordt, dus NA aftrek van de kosten. Bij kosten van een recreatiewoning kunt u denken aan de afdracht aan de verhuurorganisatie, de parkbijdrage, de kosten voor verzekeringen, zoals opstal- en glasverzekering, maar ook eventueel de kosten voor de financiering van de aankoop. Tegenover deze kosten staan de verhuuropbrengsten. Dat zijn de opbrengsten die voortkomen uit de huur die wordt betaald voor het gebruik van de woning. Het verschil tussen de opbrengsten en de kosten is uit te drukken in een percentage van de investering: het rendement.

 

Een rekenvoorbeeld van rendement bij een recreatiewoning:

Investering in de woning € 100.000,

Kosten op jaarbasis € 9.000,

Opbrengsten op jaarbasis € 15.000,

Verschil € 6.000,-

Rendement 6%

Let op: dit is slechts een rekenvoorbeeld waaraan geen enkel recht kan worden ontleend.

 

Kiest u voor verhuur, eigen gebruik of een combinatie van beide? ⤵ 

Vakantiehuis met rendementsgarantie

Investeren in een vakantiehuis met de bedoeling dit te verhuren en zo rendement te maken op uw investering, is een prima idee. Belangrijk is daarbij wel dat u reële verwachtingen heeft van het te maken rendement. Goede informatie en inzicht in de vaste kosten zijn daarbij van wezenlijk belang. Marina Resort Leukermeer biedt u transparantie en duidelijk inzicht in de verhuuropbrengsten. Omdat de vraag hoog is naar groepswoningen bieden wij voor de eerste drie jaar zelfs een gegarandeerd rendement van 4,5% op de 12- en 20-persoons woningen. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor het investeren in een recreatiewoning op Marina Resort Leukermeer? Maak dan een afspraak met onze adviseurs. Zij kunnen u alles vertellen over de diverse mogelijkheden en kunnen u begeleiden bij het aankoopproces. 

Waarom investeren bij Marina Resort Leukermeer:

  Tijdloze architectuur

  Eigentijdse architectuur & hoogwaardige bouw van de vakantiewoningen.

  Recreëren & investeren

  Waardevast investeren en zorgeloos verhuren door een professionele verhuurorganisatie.

  Unieke ligging

  Gelegen aan het Leukermeer met vele (watersport)activiteiten.

 
 

Ontdek Marina Resort Leukermeer

Marina Resort Leukermeer is een unieke en zeer geliefde locatie waar ook nu al vele watersportliefhebbers hun vakantie doorbrengen. De vraag naar accommodaties voor korte of langere vakanties is erg groot en wordt alleen maar groter. De grote verscheidenheid aan typen woningen - van 2-persoons tot 20-persoons - maakt dat zowel echtparen als grote gezinnen of families hun weg zullen weten te vinden naar Marina Resort Leukermeer. De verhuurbaarheid van de vakantiehuizen is daardoor groot en daarmee ook het te verwachten rendement.

 
 

Bekijk ons aanbod