• Waterrijk gebied
  • Mogelijkheid voor eigen aanlegsteiger
  • Exclusieve vakantiehuizen

Recreatiewoning te koop aan het water

Een recreatiewoning kopen aan het water? Dat doet u vanaf 650.000 euro bij Marina Resort Leukermeer in het prachtige Limburg. Met de Maas, het Leukermeer, het Reindersmeer en natuurlijk de Maasplassen is er aan water geen gebrek! Op ons resort kunt u een vakantiehuis aan het water kopen met een eigen aanlegsteiger. In het Limburgse Well, gemeente Bergen, ligt Marina Resort Leukermeer. Dit resort is een walhalla voor watersportliefhebbers. Vanaf het resort kunt u met uw eigen boot het Leukermeer verkennen of doorvaren naar de Maas. In de komende jaren wordt hier het Maaspark Well gerealiseerd. Met de uitvoering van dit plan komt er nog meer ruimte voor de rivier en daarmee ook voor de watersport.

 

Recreatiewoning kopen aan het water

Ook voor u is er een recreatiewoning te koop aan het water op Marina Resort Leukermeer. U heeft daarbij de keuze uit verschillende typen woningen. Een aantal beschikt over een overdekt terras waar u heerlijk beschut kunt genieten van het buitenleven. Kiest u voor een vakantiehuis aan het water met een eigen aanlegsteiger? Dan stapt u zo vanuit uw tuin op uw boot. Dat is natuurlijk helemaal ideaal voor watersportliefhebbers. Wilt u uw boot niet aan de steiger laten liggen? Dan is het mogelijk een eigen ligplaats te kopen in de jachthaven van het naastgelegen Vakantiepark Leukermeer.

Vakantiehuizen te koop aan het water

Faciliteiten en omgeving van Marina Resort Leukermeer

Naast de veelzijdige watersportmogelijkheden is het resort voorzien van uitgebreide voorzieningen als een supermarkt, restaurant, koffielounge, beachclub, fitness, fietsverhuur, zwembad en strand. Het is een prachtige locatie waar diverse typen recreatiewoningen te koop staan aan het water. De omgeving van Marina Resort Leukermeer is bijzonder divers. Natuurliefhebbers kunnen wandelen en fietsen in Nationaal Park De Maasduinen. Een dagje shoppen kan bij de Designer Outlet in Roermond of ervaart u toch liever de magie in Toverland? De watersportmogelijkheden, de uitgebreide voorzieningen en de veelzijdige omgeving maken Marina Resort Leukermeer tot een geliefde vakantiebestemming.

U ziet het, een vakantiehuis aan het water kopen kan zeker in Limburg. Met de aankoop van een recreatiewoning bij Marina Resort Leukermeer verzekert u zich van een luxe vakantiehuis op een perfecte locatie. Wacht daarom niet te lang, de belangstelling voor dit bijzondere exclusieve en luxe resort is groot. Bekijk het volledige aanbod of maak een afspraak met een van onze verkoopadviseurs.

 

Wat andere geïnteresseerden ons vroegen:

Waar kan ik een recreatiewoning kopen aan het water in Nederland?

Een vakantiehuis kopen in Nederland aan het water? Marina Resort Leukermeer ligt op een unieke locatie in Limburg. Direct aan de oevers van het Leukermeer worden hier luxe villa's gerealiseerd. Vind hier uw droomwoning aan het water.

Heeft Marina Resort Leukermeer recreatiewoningen te koop aan het water voor de verhuur?

Een vakantiehuis aan het water kopen als belegging? Het kan bij Marina Resort Leukermeer! Stel uw recreatiewoning volledig beschikbaar voor de verhuur en u ontvangt een aantrekkelijk rendement. De verhuur wordt volledig verzorgd door onze professionele verhuurorganisatie. 

Zijn er vakantiehuizen te koop aan het water van de Maas?

De recreatiewoningen te koop aan het water bij Marina Resort Leukermeer liggen op zeer korte afstand van de Maas. Via de directe vaarroute naar de Maas bent u er in 10 minuten. Kiest u voor een recreatiewoning inclusief aanlegsteiger dan kunt u tevens uw eigen boot meenemen.

Voor hoeveel personen kan ik een recreatiewoning kopen aan het water?

Een recreatiewoning kopen aan het water bij Marina Resort Leukermeer is mogelijk voor maximaal 20 personen. De villa's zijn geschikt voor 4 tot maximaal 20 personen. Voor elk gezelschap een passende recreatiewoning te koop aan het water. 

Benieuwd naar ons aanbod van vakantiewoningen?