1. Alternatief voor sparen
  2. Rendement bij verhuur woning
  3. Luxe villa's en appartementen

Investeren in recreatief vastgoed

Zoekt u een mogelijkheid om te investeren in recreatief vastgoed? Dat kan op Marina Resort Leukermeer. De bouw van dit luxe resort is in volle gang. De 1e fase is bijna klaar en de bouw van de 2e fase wordt binnenkort gestart. Na deze fases komt er nog een 3e en 4e fase. Dit biedt u een unieke kans om te investeren in kwalitatief uitstekende vakantiewoningen. Wanneer u de woning gaat verhuren ontvangt u een aantrekkelijk rendement. Door de bijzondere ligging van Marina Resort Leukermeer aan het Leukermeer en met een open vaarroute naar de Maas, is het een perfecte plek voor watersportliefhebbers. Veel vakantiegangers brengen hun vakantie door in deze omgeving en komen jaarlijks terug.

Bekijk de vakantiewoningen
 

Waarom investeren in vastgoed in Nederland?

Investeren in vastgoed in Nederland is een prima manier om uw geld te laten renderen. Zeker nu de spaarrente vrijwel nihil of zelfs negatief is geworden in 2021. Een groot deel van de Nederlandse banken rekent al een negatieve renten over spaartegoeden hoger dan €100.000. Door deze ontwikkelingen worden alternatieven zoals investeren in een recreatiewoning steeds aantrekkelijker. Het grote voordeel van investeren in een stenen vakantiewoning op een gewilde locatie is de waardestijging van het vastgoed. Daarnaast levert uw investering doordat u de woning verhuurt, ook nog eens een aantrekkelijk rendement op.

Vraag de brochure aan

Investeer in luxe vakantiewoningen en appartementen

Op Marina Resort Leukermeer kunt u investeren in één of meerdere recreatiewoningen. Hier worden 34 appartementen en 148 recreatiewoningen gebouwd. De 2- en 4-persoons appartementen zijn verdeeld over drie complexen. Alle appartementen hebben een luxe uitstraling en een wijds uitzicht. U kunt ook investeren in een luxe recreatiewoning. Daarbij heeft u de keuze uit een luxe vakantievilla's met of zonder wellness die geschikt zijn voor 4 tot 20 personen.

Investeren in vastgoed met rendement

De luxe vakantiewoningen en appartementen op Marina Resort Leukermeer zijn uitermate geschikt voor de verhuur. In de regio is de vraag naar een vakantiehuis om te huren groot. Samen met de gunstige ligging van Marina Resort Leukermeer en de uitgebreide faciliteiten is er een aantrekkelijk rendement te realiseren op uw investering. De verhuur zal verzorgd worden door Landal GreenParks. Zij zorgen voor het beheer van uw vakantiewoning. Zo heeft u geen omkijken naar uw investering en kunt u zorgeloos genieten van uw tweede woning en het rendement.

Benieuwd naar de mogelijkheden om te investeren in één of meerdere recreatiewoningen? Onze adviseurs helpen u graag. Bel voor een afspraak: +31654697271 of plan een bezichtiging op locatie.  

Neem contact met ons op

Bekijk ons aanbod

Veelgestelde vragen

Op welke manier kan ik investeren in recreatief vastgoed?

Bij Marina Resort Leukermeer kunt u op drie manieren investeren in recreatief vastgoed. U kunt een woning of appartement kopen voor eigen gebruik. Hierbij kunt u het gehele jaar door zelf gebruikmaken van de woning, op recreatief niveau. Daarnaast kunt u bij aankoop ook kiezen voor gedeeltelijke of volledige verhuur. Hierbij ontvangt u een aantrekkelijk rendement als u de woning verhuurt.

Ontvang ik een vast rendement wanneer ik investeer in recreatief vastgoed?

Bij Marina Resort Leukermeer werken wij niet met vaste rendementen. Wel geven wij een transparant en duidelijk inzicht in de verwachte verhuuropbrengensten. Deze zijn natuurlijk afhankelijk van het feit of u de woning gedeeltelijk of volledig gaat verhuren.

Kan ik in Limburg investeren in recreatief vastgoed?

Bij Marina Resort Leukermeer is het mogelijk om te investeren in recreatief vastgoed op een schitterende locatie in Limburg. Het resort bevindt zich in Noord-Limburg en biedt een uitgebreid aanbod met 34 appartementen en 148 recreatiewoningen.