1. Alternatief voor sparen
  2. Rendement bij verhuur woning
  3. Verschillende typen vakantiehuizen

Investeren in recreatief vastgoed

Zoekt u een mogelijkheid om te investeren in recreatief vastgoed? Dat kan op Marina Resort Leukermeer. Dit nieuw te bouwen resort waarvan de tweede fase nu te koop is, is een unieke kans om te investeren in kwalitatief uitstekende vakantiewoningen. Door de bijzondere ligging van Marina Resort Leukermeer aan het Leukermeer en met een open vaarroute naar de Maas, is het een heerlijke plek voor watersportliefhebbers. Veel vakantiegangers brengen hun vakantie door in deze omgeving en komen jaarlijks terug.

Bekijk de vakantiewoningen
 

Waarom investeren in vastgoed in Nederland?

Investeren in vastgoed in Nederland is een prima manier om uw geld te laten renderen. Zeker nu de spaarrente vrijwel nihil of zelfs negatief wordt in 2021. De banken Rabobank en ING een negatieve rente gaan rekenen van 0,5% over rekeningen met meer dan €250.000 en ABNAMRO over rekeningen met meer dan €500.000. Door deze ontwikkelingen worden alternatieven zoals investeren in een recreatiewoning steeds aantrekkelijker. Het grote voordeel van investeren in een stenen vakantiewoning op een gewilde locatie is de waardestijging van het vastgoed.  Daarnaast levert uw investering doordat u de woning verhuurt, ook nog eens rendement op.

Op Marina Resort Leukermeer kunt u investeren in één of meerdere recreatiewoningen. Hier worden 34 appartementen en 148 recreatiewoningen gebouwd. De 2- en 4-persoons appartementen zijn verdeeld over drie gebouwen. Alle appartementen hebben een luxe uitstraling en een wijds uitzicht. U kunt ook investeren in een van de verschillende typen recreatiewoningen die te koop zijn. Daarbij heeft u de keuze uit een twee-onder-één-kap woning geschikt voor 4 personen tot een ruim familiehuis geschikt voor 16 personen. Het complete aanbod bekijkt u hier.

Vraag de brochure aan

Investeren in vastgoed met rendement

De luxe vakantiewoningen op Marina Resort Leukermeer zijn buitengewoon geschikt voor de verhuur. In de regio is de vraag naar een vakantiehuis om te huren groot. Samen met de gunstige ligging van Marina Resort Leukermeer en de uitgebreide faciliteiten is er een prima rendement te realiseren op uw investering. Voor de verhuur heeft Marina Resort Leukermeer een eigen professionele verhuurorganisatie. Zij zorgen voor het beheer en onderhoud van uw vakantiewoning. De verhuur van uw recreatiewoning regelen zij volledig zodat u geen omkijken heeft naar uw investering en u zorgeloos kunt genieten.

Investeren in recreatief vastgoed kan op Marina Resort Leukermeer. Als u kiest voor een nieuw te bouwen stenen recreatiewoning heeft u weinig omkijken naar de woning. Zeker omdat u de verhuur van de woning over kunt laten aan de professionele verhuurorganisatie. Benieuwd naar de mogelijkheden om te investeren in één of meerdere recreatiewoningen? Onze adviseurs helpen u graag. Bel voor een afspraak: +31654697271 of plan een bezichtiging op locatie.  

Neem contact met ons op

Bekijk ons aanbod

16 Objecten