• Luxe en exclusieve villa's vanaf €650.000 euro
  • Rendement bij verhuur woning
  • Alternatief voor sparen

Investeren in recreatief vastgoed

Zoekt u een mogelijkheid om te investeren in recreatief vastgoed? Bij Marina Resort Leukermeer kunt u zowel privé als zakelijk investeren. De bouw van dit luxe resort is in volle gang. De eerste 2 fases zijn verkocht en momenteel wordt het eerste gedeelte van de 3e fase te koop aangeboden. Na deze fases komt er nog een 4e fase. Dit biedt u een unieke kans om te investeren in kwalitatief uitstekende vakantiewoningen. Wanneer u de woning gaat verhuren ontvangt u een aantrekkelijk rendement. Door de bijzondere ligging van Marina Resort Leukermeer aan het Leukermeer en met een open vaarroute naar de Maas, is het een perfecte plek voor watersportliefhebbers. Veel vakantiegangers brengen hun vakantie door in deze omgeving en komen jaarlijks terug.

 

Waarom investeren in vastgoed in Nederland?

Investeren in vastgoed in Nederland is een prima manier om uw geld te laten renderen. Zeker met de lage spaarrente die momenteel geldt. U krijgt maar weinig rendement van de bank voor uw spaargeld Hierdoor worden alternatieven zoals investeren in een recreatiewoning steeds aantrekkelijker. Het grote voordeel van investeren in een stenen vakantiewoning op een gewilde locatie is de waardestijging van het vastgoed. Daarnaast levert uw investering, doordat u de woning verhuurt, ook nog eens een aantrekkelijk rendement op.

Investeren bij Marina Resort Leukermeer

De aankoop van een luxe recreatiewoning is een waardevaste investering . Bij Marina Resort Leukermeer kunt u direct rendement behalen op uw eigen vakantiewoning en dit jaar al profiteren vanwege de stijgende vraag naar binnenlandse vakanties. Het resort kent momenteel een erg succesvolle periode vanwege:

  1. De unieke ligging;
  2. De kwaliteit van bouwen;
  3. Duurzaamheid;
  4. Hoogwaardige faciliteiten zoals het gloednieuwe restaurant.

Vanwege de grote vraag naar groepswoningen bieden wij voor de eerste drie jaar zelf een gegarandeerd rendement van 4,5% op de 12- en 20-persoons woningen. Ook is er al een start gemaakt met de laatste 8 woningen aan het water. Van deze 8 watervilla’s zijn er reeds 2 verkocht, maak dus snel een afspraak voor uw droomhuis aan het water.

 

Investeren in vastgoed met rendement

De luxe vakantiewoningen van Marina Resort Leukermeer zijn uitermate geschikt voor de verhuur. In de regio is de vraag naar een vakantiehuis om te huren groot. Samen met de gunstige ligging van Marina Resort Leukermeer en de uitgebreide faciliteiten is er een aantrekkelijk rendement te realiseren op uw investering. De verhuur zal verzorgd worden door Landal GreenParks. Zij zorgen voor het beheer van uw vakantiewoning. Zo heeft u geen omkijken naar uw investering en kunt u zorgeloos genieten van uw tweede woning en het rendement.

Benieuwd naar de mogelijkheden om te investeren in één of meerdere recreatiewoningen? Onze adviseurs helpen u graag. Bel voor een afspraak: +31654697271 of plan een bezichtiging op locatie.  

Veilig investeren met rendement

Investeren in het vastgoed bij Marina Resort Leukermeer is een veilige optie. Wij stellen transparantie en betrouwbaarheid voorop en bieden inzicht in uw opbrengsten maar ook de kosten. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en weet u altijd waar u aan toe bent. Door de woning voor volledige verhuur beschikbaar te stellen, kunt u op uw investering een aangenaam rendement behalen. Wilt u ook veilig investeren in een vakantiewoning met rendement?

Bekijk ons aanbod

Wat andere geïnteresseerden ons vroegen:

Op welke manier kan ik investeren in recreatief vastgoed?

Bij Marina Resort Leukermeer kunt u op drie manieren investeren in recreatief vastgoed. U kunt een woning kopen voor eigen gebruik. Hierbij kunt u het gehele jaar door zelf gebruikmaken van de woning, op recreatief niveau. Daarnaast kunt u bij aankoop ook kiezen voor gedeeltelijke of volledige verhuur. Hierbij ontvangt u een aantrekkelijk rendement als u de woning verhuurt.

Ontvang ik een vast rendement wanneer ik investeer in recreatief vastgoed?

Bij Marina Resort Leukermeer werken wij niet met vaste rendementen. Wel geven wij een transparant en duidelijk inzicht in de verwachte verhuuropbrengensten. Deze zijn natuurlijk afhankelijk van het feit of u de woning gedeeltelijk of volledig gaat verhuren.

Kan ik in Limburg investeren in recreatief vastgoed?

Bij Marina Resort Leukermeer is het mogelijk om te investeren in recreatief vastgoed op een schitterende locatie in Limburg. Het resort bevindt zich in Noord-Limburg en biedt een uitgebreid aanbod met 34 appartementen (uitverkocht) en 148 recreatiewoningen.