• Unieke ligging aan het Leukermeer
  • Luxe villa's
  • Interessant rendement bij verhuur

Combinatie van eigen gebruik en verhuur

Het kopen van een vakantiewoning voor eigen gebruik en verhuur biedt u het beste van beide werelden. U heeft een eigen vakantiewoning op een luxe vakantieresort waar u kunt genieten van een welverdiende vakantie en u profiteert van een interessant rendement bij verhuur. Marina Resort Leukermeer heeft een exclusief aanbod luxe vakantievilla’s in diverse prijsklassen. Zo kunt u kiezen uit luxe villa's, welke geschikt zijn voor 4 tot maximaal 20 personen. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, alle woningen worden gekenmerkt door een eigentijdse architectuur en hoogwaardige bouw.

 

De voordelen van kopen en verhuren

Een vakantiewoning kopen voor deels eigen gebruik en deels verhuur biedt u diverse voordelen. Zo bepaalt u wanneer u de vakantiewoning zelf wilt gebruiken en wanneer deze verhuurd mag worden. Zelf geniet u dus van een heerlijke vakantie en wanneer de woning verhuurd wordt, ontvangt u een interessant rendement. De hoogte hiervan is natuurlijk afhankelijk van hoe vaak de woning verhuurd wordt. Naast een rendement biedt het investeren in een vakantiewoning ook een aantal fiscale voordelen. De aankoop en de financiering van een vakantiewoning kan een complex vraagstuk worden. Onze adviseurs geven u graag inzicht in het gehele proces tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. 

 

Zorgeloos verhuren

Onze professionele verhuurorganisatie zal u bij de verhuur van uw vakantiewoning volledig ontzorgen. Zij regelen de boekingen, innen de huurinkomsten, zorgen voor de schoonmaak en vervangen het klein inventaris, zoals een bord of glas, mocht er iets kapot zijn gegaan.

 

Vakantie bij Marina Resort Leukermeer

Het is voor u en uw gasten mogelijk om op ons waterrijke resort gebruik maken van de faciliteiten van het nabij gelegen vakantiepark. Zo is er een jachthaven, een binnen- en buitenzwembad, verschillende watersporten en een exclusieve beachclub. Deze faciliteiten maken het kopen van een vakantiewoning voor eigen gebruik en verhuur erg aantrekkelijk. Vanaf het resort vaart u zo de Maas op en kunt u aansluitende Limburgse plassen bereiken. Daarnaast bieden de omliggende steden en natuurgebieden genoeg activiteiten voor jong en oud.

Wilt u meer informatie over een vakantiewoning kopen voor eigen gebruik en verhuur? Vraag dan onze brochure aan, maak een afspraak op locatie of neem contact op met onze adviseur voor een adviesgesprek. Via onderstaande knop kan u contact met ons opnemen

Vakantiewoningen voor eigen gebruik en verhuur

14 objecten