• Waardevaste investering
  • Groot aanbod vakantiehuizen
  • Voor eigen gebruik of verhuur

Tweede huis kopen in Limburg

Op Marina Resort Leukermeer kunt u een tweede huis kopen voor eigen gebruik of voor de verhuur. Dit luxe resort ligt in Limburg, in het dorp Well (gemeente Bergen). Door de ligging aan het Leukermeer en met een vrije doorvaart naar de Maas is dit de perfecte locatie om een tweede huis te kopen. U koopt bij ons exclusieve vakantiewoningen die geschikt zijn voor maximaal 20-personen. Marina Resort Leukermeer beschikt over uitgebreide faciliteiten. Denk hierbij aan een zwembad, bowling, coffeelounge, fitness, aquapark, fietsverhuur, restaurant en supermarkt. Deze uitgebreide voorzieningen maken het tot een ideale bestemming om een tweede huis te kopen om te verhuren.

 

Tweede huis kopen voor de verhuur

Wilt u een tweede huis kopen voor de verhuur? Dat is een aantrekkelijk alternatief voor banksparen en kan u bovendien een aantrekkelijk rendement opleveren. Maar behalve een tweede huis kopen en verhuren zijn er ook nog andere mogelijkheden. Hieronder ziet u alle drie de opties toegelicht:

  • Volledige verhuur: als u een tweede huis koopt om te verhuren stelt u deze volledig beschikbaar voor de verhuur en kunt u er zelf geen gebruik van maken.
  • Volledig eigen gebruik: u gebruikt de woning alleen zelf en stelt deze niet beschikbaar voor verhuur.
  • Combinatie van eigen gebruik en verhuur: uw woning is deels beschikbaar voor de verhuur en daarnaast maakt u ook zelf gebruik van uw woning voor bijvoorbeeld een weekendje weg of weekje vakantie.

Een tweede huis kopen bij Marina Resort Leukermeer doet u volledig naar eigen wensen. U bepaalt dus zelf of u de woning wel of niet wilt gaan verhuren. 

 

Tweede huis kopen om te verhuren

Op Marina Resort Leukermeer kunt u een tweede huis kopen en verhuren. Het resort beschikt hiervoor over een eigen professionele verhuurorganisatie die samenwerkt met verschillende touroperators. Zij regelen de verhuur en de facturatie, houden toezicht, ontvangen de gasten die uw woning huren, zorgen voor de schoonmaak en vervangen klein inventaris als er iets stuk gaat. Ze nemen voor u het beheer van uw woning uit handen en u ontvangt hiervoor de huurinkomsten. Op de pagina investeren vindt u hierover nog meer informatie. 

Een groot voordeel van het laten verhuren van uw vakantiewoning door een verhuurorganisatie is dat zij u volledig ontzorgen. Ramen zemen, tuinonderhoud of een grote schoonmaakbeurt? Dit alles wordt voor u verzorgd. U hoeft dus niet zelf in de auto te stappen om een lamp te vervangen of een verstopte afvoer te verhelpen. Wanneer u kiest voor het kopen van een tweede huis op Marina Resort Leukermeer kunt u de verhuur met een gerust hart overlaten aan de verhuurorganisatie. Zij ontzorgen u volledig en u kunt er gerust op zijn dat uw tweede huis in goede handen is.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor de koop en verhuur van een tweede huis op Marina Resort Leukermeer? Plan dan een afspraak voor een bezoek op locatie of bel met een van onze adviseurs: +31654697271.

Bekijk ons aanbod

14 objecten

Veelgestelde vragen

Waar kan ik een tweede huis kopen aan het water?

Wilt u een tweede huis kopen direct gelegen aan het water? Een gedeelte van de villa's bij Marina Resort Leukermeer ligt aan het Leukermeer in Limburg. Dit biedt u een fantastische vakantiebestemming met een waanzinnig uitzicht.

Zijn er mogelijkheden om een tweede huis te kopen voor de verhuur?

Ja zeker, bij Marina Resort Leukermeer kunt u een tweede huis kopen voor de verhuur. Een huis kopen en verhuren is een aantrekkelijke manier van beleggen in vastgoed. U ontvangt inkomsten uit de verhuur, maar heeft er verder geen omkijken naar, omdat onze verhuurorganisatie alles regelt.

Waarom is een tweede huis kopen en verhuren interessant?

Beleggen in vastgoed levert u op dit moment meer rendement op dan uw geld op de bank laten staan. Het is dan ook hét alternatief voor sparen. Een tweede huis kopen en verhuren levert u een aantrekkelijk rendement op bij volledige verhuur van de woning.

Kan ik in Limburg een tweede huis kopen aan de Maas?

Bij Marina Resort Leukermeer koopt u een tweede huis aan het Leukermeer met een directe vaarroute naar de Maas. Heeft u een eigen boot? Bekijk dan de mogelijkheden voor een eigen aanlegsteiger bij uw villa. Ideaal als u graag met uw eigen boot eropuit trekt.

Lees ook onze blog: