• Directe vaarroute naar de Maas (10 min)
  • Luxe vakantiehuizen
  • Verhuurmogelijkheden

Vakantiehuis aan de Maas kopen

Investeren in een vakantiehuis aan de Maas? Bij Marina Resort Leukermeer kunt u een recreatiewoning kopen aan de Maas. Vanaf uw vakantiehuis vaart u via het Leukermeer binnen enkele minuten naar de Maas. Heeft u een eigen boot? Dan kunt u een vakantiehuis aan de Maas kopen inclusief eigen aanlegsteiger. Zo kunt u op elk gewenst moment eropuit met de boot, richting de Maas, de Maasplassen of het Reindersmeer. Onze vakantiehuizen zijn, behalve voor eigen gebruik, ook heel geschikt om te verhuren. Op deze manier kunt u een aantrekkelijk rendement behalen met uw investering. Eigen gebruik, volledige verhuur of een combinatie van beide zijn uw opties voor de aanschaf van een vakantiehuis aan de Maas in Limburg.

 

Vakantiehuis aan de Maas kopen voor:

Vakantiehuis aan de Maas in Limburg

Marina Resort Leukermeer ligt op een unieke locatie in Limburg. Veelal direct gelegen aan het water, zijn onze vakantiehuizen zeer luxe uitgevoerd en hoogwaardig gebouwd. Een vakantiehuis aan de Maas kopen kunt u bovendien doen met luxe extra's. Zo is er, behalve een eigen aanlegsteiger, ook de mogelijkheid voor het uitbreiden van uw vakantiehuis met een buitenwellness. U koopt een recreatiewoning aan de Maas voor gezelschappen voor maximaal 20 personen, ideaal voor gezinnen, families en vriendengroepen. Bovendien maakt u ook onbeperkt gebruik van de faciliteiten op het naastgelegen vakantiepark, dat maakt uw vakantiebestemming compleet.

 

Faciliteiten:

  • Binnen- en buitenzwembaden
  • Meerdere stranden aan het Leukermeer
  • Jachthaven
  • Watersportmogelijkheden
  • Beachclub Leukermeer
  • Animatie, sport- en spelvoorzieningen
 

Vakantie in Limburg aan de Maas

Een uniek watersportgebied en eindeloze mogelijkheden om te recreëren, dat is wat de locatie van Marina Resort Leukermeer u te bieden heeft. Behalve de optie voor diverse watersporten liggen er in de omgeving van ons resort ook meerdere golfbanen. En wat dacht u van Nationaal Park de Maasduinen? Hier maakt u mooie wandelingen of ga eropuit met de fiets. Een vakantiehuis kopen aan de Maas op ons resort is ook een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan leuke steden. Maastricht, Nijmegen, Venlo of Venray, u kunt alle kanten op. Dankzij de centrale ligging is het voor u heel interessant om te investeren in recreatief vastgoed bij Marina Resort Leukermeer. 

Wilt u meer informatie over onze vakantiehuizen aan de Maas en de mogelijkheden? Vraag dan onze brochure aan, kom langs tijdens een van onze evenementen of neem via onderstaande knop contact op. 

Ontdek ons aanbod