• Unieke ligging aan het Leukermeer
  • Luxe villa's
  • Waardevast investeren

Vakantiewoning kopen voor eigen gebruik

Wilt u een vakantiewoning kopen in Nederland waar u altijd zelf terecht kan? Dan is een vakantiewoning kopen voor eigen gebruik de ideale oplossing voor u. Marina Resort Leukermeer, gelegen in Limburg, heeft een exclusief aanbod luxe vakantiewoningen en appartementen in diverse prijsklassen. Heeft een ruim appartement voor 2 personen uw voorkeur? Of liever een van de luxe villa's, welke geschikt zijn voor 4 tot maximaal 20 personen? Waar u ook voor kiest, uw vakantiewoning wordt gekenmerkt door een eigentijdse architectuur en hoogwaardige bouw. Een vakantiewoning kopen voor eigen gebruik biedt u het hele jaar door een heerlijke vakantiebestemming.

Let op: de vakantiewoningen bij Marina Resort Leukermeer zijn bestemd voor recreatief gebruik en mogen daarom niet permanent bewoond worden.

 

Uw vakantiewoning in Limburg

Bent u een echte waterliefhebber? U kunt er dan voor kiezen een recreatiewoning te kopen aan het water. Het is ook mogelijk om een vakantiewoning voor eigen gebruik aan te schaffen met een eigen aanlegsteiger. Ideaal voor als u een eigen boot heeft. De boot kunt u overigens ook kwijt in de jachthaven van het naastgelegen vakantiepark. Naast de keus voor een woning aan het water kunt u ook kiezen voor een vakantiewoning met wellnessvoorzieningen. Tegen een meerprijs zijn sommige woningen uit te breiden met een buitenwellness. Zo zijn er talloze mogelijkheden om het kopen van een vakantiewoning voor eigen gebruik helemaal aan te passen naar uw wensen.

 

Duurzame vakantiewoningen:

  • Eigen energieopwekking
  • Gasloze installatie
  • Gebruik van herbruikbare materialen
  • Woningen met een lange levensduur

Onze vakantiewoningen zijn energiezuiniger dan de wet- en regelgeving in Nederland voorschrijft.

Vakantie in Limburg

Marina Resort Leukermeer heeft u als vakantieresort veel te bieden. De vele faciliteiten maken het kopen van een vakantiewoning voor eigen gebruik heel aantrekkelijk. Op ons waterrijke resort kunt u onder andere gebruik maken van de jachthaven, het binnen- en buitenzwembad, verschillende watersporten beoefenen en genieten in onze exclusieve beachclub. Vanaf het resort vaart u zo de Maas op en kunt u aansluitende Limburgse plassen bereiken. Maar ook op het land is de omgeving zeer divers. Fietsen en wandelen is heerlijk in het Nationaal Park de Maasduinen. Leuke steden als Maastricht, Venlo en Venray liggen vlakbij voor een dag vol shoppen en culture activiteiten. 

Wilt u meer informatie over een vakantiewoning kopen voor eigen gebruik? Vraag dan onze brochure aan, maak een afspraak voor een videogesprek of neem contact op met onze adviseur voor een afspraak op locatie. Via onderstaande knop neemt u direct contact met ons op. 

 

Vakantiewoningen voor eigen gebruik

10 objecten