1. Deskundig en persoonlijk advies
  2. Vakantiewoning kopen in Limburg
  3. Informatie én inspiratie

Evenementen

Tijdens onze evenementen laat u zich door de adviseurs van Marina Resort Leukermeer vrijblijvend adviseren over het kopen van een luxe vakantiewoning of ruim appartement in Limburg. Kom langs tijdens de Informatiedagen in september of de Resort Beleef Dagen in oktober. Wij ontmoeten u graag!

Resort Beleef Dagen

Resort Beleef Dagen

Op 3 en 4 oktober zijn er de Resort Beleef Dagen. Kom langs en beleef de exclusiviteit van Marina Resort Leukermeer en de prachtige natuur rondom het Leukermeer.
Meer informatie
 

Resort Beleef Dagen

Op 10 en 11 oktober zijn er de Resort Beleef Dagen. Kom langs en beleef de exclusiviteit van Marina Resort Leukermeer en de prachtige natuur rondom het Leukermeer.
Meer informatie

Resort Beleef Dagen

Op 24 en 25 oktober zijn er de Resort Beleef Dagen. Kom langs en beleef de exclusiviteit van Marina Resort Leukermeer en de prachtige natuur rondom het Leukermeer.
Meer informatie
 

Marina Resort Leukermeer in Limburg

Marina Resort Leukermeer is een nieuw te realiseren luxe resort in Limburg. Ons aanbod bestaat uit exclusieve vakantiewoningen of ruime appartementen voor 2 tot maximaal 16 personen. Een vakantiewoning kopen bij Marina Resort Leukermeer biedt u de mogelijkheid deze woning gedeeltelijk of volledig te verhuren. De verhuurinkomsten leveren voor u een aantrekkelijk rendement op. Deze service wordt volledig verzorgd door onze verhuurorganisatie en maakt het voor u een zorgeloze investering. Komt u zelf eens een kijkje nemen tijdens een van onze evenementen!

Bekijk ons aanbod