• Aantrekkelijk rendement
 • Fiscaal aftrekbare kosten
 • Waardevaste investering
 • Hoogwaardige recreatiewoningen vanaf €429.500 excl. btw

Een tweede huis kopen met uw besloten vennootschap (bv)

Als ondernemer blijft u natuurlijk investeren in uw eigen bedrijf, maar wat doet u met vermogen dat u niet direct nodig heeft? Investeren in een vakantiewoning is een manier om een (extra) passieve inkomstenstroom te creëren en uw beleggingsportefeuille te spreiden. Het aankopen van een tweede huis met uw bv brengt diverse financiële voordelen met zich mee én daarbij wordt u niet belast op uw privévermogen. Daarnaast kan de inflatie worden opgevangen door de prijsindex van de huurprijzen en is er nog steeds een gemiddelde waardeontwikkeling van ca. 2% netto per jaar!  Tevens is dit een belegging waarbij u volledig ontzorgd wordt. Gedurende het hele aankoopproces tot en met de verhuur van uw vakantiewoning wordt u ontzorgd door onze professionele verhuurorganisatie Landal GreenParks. De vakantiewoningen zijn beschikbaar vanaf €429.500 excl. btw. Benieuwd naar de mogelijkheden?

 

Of bekijk reviews van kopers die u voor waren

Een impressie van onze investeringsobjecten:

 
 
 

Bekijk al ons aanbod

Waarom investeren in recreatief vastgoed?

Voordelen ten opzichte van regulier vastgoed

Op de reguliere woningmarkt zijn er een aantal restricties voor beleggers. Zo is er voor beleggers een maximale overdrachtsbelasting van 10,4%, Recreatief vastgoed is daarentegen, bij een vakantiewoning die nog niet eerder in gebruik is genomen, vrijgesteld van deze overdrachtsbelasting. Daarnaast liggen de recreatiewoningen van Marina Resort Leukermeer op een natuurrijke plek aan het water.

Voordelen ten opzichte van aandelen

Aandelen zijn een risicovolle investering, omdat de waarde flink kan fluctueren. Recreatief vastgoed is een relatief veilige investering, omdat de vraag naar vakantiewoningen naar verwachting toe zal nemen. Daarnaast biedt recreatief vastgoed een interessant rendement, vanwege de huurinkomsten en de waardeontwikkeling. Als eigenaar van een vakantiewoning heeft u een tastbare investering.

Voordelen ten opzichte van een spaardeposito

Wanneer je op dit moment zakelijk wilt gaan beleggen in een spaardeposito devalueert uw geld. Uw vermogen wordt minder waard door de inflatie. Als eigenaar van een vakantiewoning kunt u de inflatie opvangen door de huurprijzen te indexeren. Wilt u graag meer weten?

 
 

Of laat ons u terugbellen

 

Zakelijk beleggen

Het financieren van uw vakantiewoning via een bv biedt een interessante mogelijkheid voor ondernemers. Zo kunt u als ondernemer overwegen om een tweede huis aan te schaffen met vermogen uit uw bedrijf. Op deze manier leent u geld vanuit uw bv aan uzelf als privépersoon. Deze manier van financieren kan verschillende voordelen met zich meebrengen, waaronder belastingvoordelen en het optimaliseren van uw financiële structuur. Let wel op hoe deze vorm past binnen de zakelijke doelstellingen van uw bv. Om een juiste beslissing te nemen raden wij daarom altijd aan om in gesprek te gaan met een financieel adviseur. Tijdens een persoonlijk onderhoud kan onze verkoopmakelaar Olav uw persoonlijke situatie toetsen aan de fiscale consequenties (box 3 of bedrijfsmatige aanschaf).

 
 

Financieringsmogelijkheden van uw vakantiewoning

 
  Lening bij uw bv
  Hypotheek op de vakantiewoning
  Overwaarde hypotheek
  Normaal krediet
  Hypotheek op huidige woonhuis verhogen
  Eigen spaargeld

Investeren in een vakantiewoning op een nieuwbouw vakantiepark

Uit recent gepubliceerd onderzoek van Landal GreenParks is gebleken dat nieuwe vakantieparken het momenteel erg goed doen. Uit dit onderzoek, bestaande uit een analyse van vier benchmarkparken, is gebleken dat de rendementscijfers, gebaseerd op gegevens uit 2022, vanaf 2024 al positief zijn achterhaald. Ondanks dat deze parken zich nog in de opstartfase bevinden richting het derde stabiele exploitatiejaar, vertonen de resultaten nu al een positief beeld in vergelijking met de voorspelde prognoses. Dit wordt deels toegeschreven aan de constante toename in binnenlandse vakanties. Hoewel de rendementen doorgaans pas in het derde jaar worden gerealiseerd, is de verwachting dat dit mogelijk al in het eerste (volledige) jaar gerealiseerd kan worden. 

 

De ligging van Marina Resort Leukermeer: