• Nieuwbouw vakantiepark
  • Professionele verhuurorganisatie
  • Beleggen met rendement

Een nieuwbouw vakantiewoning

Investeren in een nieuwbouw vakantiewoning? Dat doet u bij Marina Resort Leukermeer. Dit nieuwbouw vakantiepark in Limburg is gelegen aan het Leukermeer en nabij de Maas en haar plassen. Daarom is een nieuwbouw vakantiewoning ook voor waterliefhebbers een geschikte investering. Om heerlijk te ontspannen met uw gezin/familie biedt ons resort diverse vakantiehuizen of u nu kiest voor eigen gebruik, volledige verhuur of een combinatie van beide. Een nieuwbouw vakantiewoning bij Marina Resort Leukermeer is een belegging met een aantrekkelijk rendement.

 

Beleggen in nieuwbouw recreatiewoningen

Marina Resort Leukermeer biedt u verschillende nieuwbouw recreatiewoningen te koop aan. Zo heeft u keuze uit diverse nieuwbouw recreatiewoningen uiteenlopend van 4 tot wel 20 personen met eigentijdse architectuur. Het oog voor detail bij de ontwikkeling van dit nieuwbouw vakantiepark laat de kwaliteit zien van onze organisatie. Zo staan onze adviseurs voor u klaar om u te begeleiden tijdens de aankoop van uw nieuwbouw recreatiewoning in Limburg. 

Investeren in een recreatiewoning en kiezen voor volledige verhuur biedt naast een waardevast investeringsobject ook nog eens een aantrekkelijk rendement van 6%. Tevens kunt u kiezen om uw woning gedeeltelijk te verhuren of volledig voor eigen gebruik in te zetten. Zo kunt u op ieder moment genieten in uw eigen woning van een welverdiende vakantie of een weekendje weg! Kortom, de duurzame en exclusieve nieuwbouw recreatiewoningen bij Marina Resort Leukermeer bieden u diverse opties.

 
 
 
 

Investeren op een nieuwbouw vakantiepark

Een ander voordeel bij de investering in dit nieuwbouw recreatieproject is dat u, naast de aankoop van een vakantiehuis, ook toegang heeft tot de diverse faciliteiten van het park. Culinair genieten in de beachclub, toegang tot de jachthaven en het zwembad of neem een duik bij het zandstrand. Zo hoeft niemand zich te vervelen tijdens het verblijf in uw eigen nieuwbouw vakantiehuis!

Nieuwbouw recreatiewoningen te koop: