• Investeer met een aantrekkelijk rendement
 • Volledige ontzorging door Landal GreenParks
 • Gelegen in Well, Limburg

Investeren in een Landal vakantiewoning

Wanneer u op zoek bent naar uw eigen vakantiewoning wilt u met een betrouwbare partij werken, waarbij u zekerheid heeft met betrekking tot de verhuur, beheer en onderhoud. Bij Marina Resort Leukermeer wordt dit allemaal voor u geregeld door onze professionele verhuurorganisatie Landal GreenParks. Dat in combinatie met ons online reserveringssysteem zorgt ervoor dat u zorgeloos kunt investeren in een Landal vakantiewoning. Wilt u de vakantiewoning voor een periode zelf gebruiken? Ook dat kunt u allemaal zelf online regelen via het eigenarenportaal! Graag voorzien wij u in onze informatiebrochure over de rendementsprognoses en de gebruiksvormen.

 
 

Bekijk onze Landal vakantiehuizen:

Landal huis kopen en verhuren

Wanneer u besluit een Landal huis te kopen voor de verhuur profiteert u bij ons direct al van een aantrekkelijk rendement. De vakantiewoningen zijn namelijk opgeleverd en kunnen na het tekenen dus direct worden ingezet voor de verhuur. Tevens kunt u als koper, maar ook uw gasten, onbeperkt gebruikmaken van de 5-sterren faciliteiten van Vakantie & Resort Leukermeer. Faciliteiten als een padelbaan, aquapark, gamehal, zwembaden, restaurants en een schitterende ligging aan het Leukermeer maken een bezoek onvergetelijk. Dit komt ook zeker de verhuur ten goede. Kortom; u stapt al in een lopend succes verhaal! Wilt u binnenkort ook een trotse woningeigenaar zijn van uw Landal vakantiehuis? Plan dan alvast een kennismakingsgesprek! 

 
 

Over Landal GreenParks

Landal GreenParks: één van de grootste verhuur- en beheerorganisaties van vakantiewoningen in Europa. Deze organisatie beschikt over ruim 100 vakantieparken met meer dan 15.000 woningen. En niet alleen in Nederland, België en Duitsland, maar ook in Engeland, Denemarken, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië en Hongarije. Één van die vakantieparken is Marina Resort Leukermeer. Landal GreenParks is erg trots op dit unieke park aan het Leukermeer met 147 luxe vakantiewoningen en appartementen

 
  Professionele organisatie

  Al sinds 1954 is Landal GreenParks betrokken bij de ontwikkeling en exploitatie van recreatieparken en heeft al veel ervaring en expertise opgebouwd.

  Toonaangevend

  Landal GreenParks beheert en exploiteert ruim 100 vakantieparken in verschillende landen met meer dan 15.000 woningen en 1100 campingplaatsen.

  Zorgeloos verhuren

  Landal GreenParks neemt de verhuur van uw vakantiewoning volledig voor haar rekening, zodat u nergens naar hoeft om te kijken. Zorgeloos investeren!

 

Ervaringen Landal huis kopen:

"Erg blij met de aankoop!"

We hebben een vakantiewoning gekocht op het Resort vanwege de mooie ligging in Noord-Limburg en opzet van het plan met alle voorzieningen. Afgezien van de prima verhuurmogelijkheden, zal het ook zelf uitstekend toeven zijn op deze plek. Nabij schitterende natuur én gemakkelijke bereikbaarheid van centra in Duitsland, België en Zuid-Limburg.

De procedure voor de aankoop verliep prima en soepel. Goede voorlichting en beschikbaarheid van informatie, assistentie bij aankoop wanneer nodig en flexibiliteit bij de procedurele aspecten van de koop. Daarnaast erg vriendelijke en Zuidelijke gastvrijheid op gepaste momenten. Ook de bouw verliep soepel en conform afspraken. De oplevering is volgende week. Kortom: erg blij met de aankoop en alle vertrouwen in een goede toekomst op het park!  

Type woning: California

Mw. A. Zoodsma

 

"Tot nu toe laat het project ook een mooi rendement op de investering zien"

We hebben in de eerste fase van de bouw als investering een woning en een appartement gekocht via Olav Klaassen in het project Leukermeer. Tot nu toe hebben we hier geen spijt van gehad. De afwerking en uitstraling van het project overtrof onze verwachtingen en met de laatste aanwinst van het luxe restaurant is het een mooi afgerond project geworden waarbij het niet nodig is om het park tijdens het verblijf te verlaten. Tot nu toe laat het project ook een mooi rendement op de investering zien.  

Type woningen: Big Horn & Upper Twin

Familie Dankers

 

"Zeer tevreden over de aankoop en de begeleiding ernaar toe!"

Onze vakantiewoning is momenteel in aanbouw en wordt binnenkort opgeleverd. Onze terugblik op de aankoopperiode is heel positief.

We werden door de verkoopmakelaar (Olav Klaassen) erg goed begeleid in het maken van onze keuze uit het op dat moment nog beperkte aanbod van beschikbare woningen. Heel sterk vonden wij de reële financiële voorstelling van zaken m.b.t. alle kosten en opbrengsten. Hierdoor kregen we een goed beeld van het te verwachten nettorendement. Dat is heel belangrijk voor ons, omdat we de woning als beleggingsobject hebben aangekocht. Ook na de aankoop was de bereikbaarheid van deze makelaar erg goed. Alle vragen werden snel en duidelijk beantwoord. Ook de open dag was top, waar we onder het genot van een hapje en drankje andere (potentiële) kopers hebben ontmoet.  

Type woning: Nevada

Hugo Weusink & Ellen Mooren