• Locatie aan het Leukermeer
  • Verschillende typen vakantiewoningen
  • Luxe resort in Noord-Limburg

Vakantiehuis kopen in Nederland op een unieke locatie

Een eigen vakantiehuis kopen in Nederland is voor veel mensen een grote wens. Een eigen plek om heerlijk te ontspannen met uw gezin of familie en vakantie vieren wanneer het u uitkomt. Marina Resort Leukermeer maakt het kopen van een vakantiehuis in Nederland mogelijk en laat uw wens daarmee in vervulling gaan. Het grote voordeel van het kopen van een vakantiewoning in Nederland is de reisafstand. Natuurlijk is deze afhankelijk van waar u zelf woont en waar het vakantiehuis staat. Marina Resort Leukermeer ligt in Noord-Limburg, in het plaatsje Well, gemeente Bergen. Vanuit de drukte van de stad bent u binnen afzienbare tijd in het prachtige waterrijke Limburg.

 

Eigen luxe vakantiewoning kopen in Nederland

Stelt u zich eens voor: op vrijdagmiddag trekt u de voordeur achter u dicht, stapt u in uw auto en na de reis komt u aan in uw tweede huis. Waar u even kunt opladen en een weekend voelt als een vakantie van een week. Ook voor de kinderen is het heerlijk genieten met alle mogelijke vormen van watersport die Marina Resort Leukermeer biedt. Een vakantiewoning in Nederland kopen op dit resort is dan ook ideaal als u er regelmatig even tussenuit wilt.  

Marina Resort Leukermeer beschikt over uitgebreide voorzieningen als een supermarkt, fitness, bowling, zwembad, coffee lounge, beachclub, fietsverhuur, strand en aquapark. Er is dus meer dan genoeg te beleven en te doen. U en uw kinderen hoeven zich geen moment te vervelen tijdens een weekend of vakantie op dit luxe resort. De aankoop van een recreatiewoning op Marina Resort Leukermeer zorgt ervoor dat u gebruik kunt maken van deze voorzieningen.

 

Lees hieronder meer over de de verschillende opties als u een vakantiehuis koopt in Nederland:

Vakantiewoningen te koop

U kunt bij de aankoop van een vakantiehuis in Nederland niet om Marina Resort Leukermeer heen. Dit bijzondere resort met een grote diversiteit aan voorzieningen maakt het tot de ideale plek voor uw vakantiehuis. Er zijn verschillende typen vakantiewoningen te koop. Ze variëren in grootte van 2- tot 20-persoons luxe woningen. Vrijwel alle slaapkamers hebben een eigen badkamer. Deze nieuw te bouwen stenen woningen hebben allemaal een luxe en exclusieve uitstraling. De grote verscheidenheid in type woningen maakt dat er altijd een vakantiehuis is dat past bij uw wensen.

Heeft u interesse in het kopen van een vakantiewoning in Nederland op Marina Resort Leukermeer of wilt u meer informatie? Plan dan een afspraak of vul de informatieaanvraag in.

Bekijk ons aanbod

14 objecten

Veelgestelde vragen

Waar kan ik een vakantiehuis kopen in Nederland aan het water?

Viert u graag vakantie aan het water? Dan zijn de luxe recreatiewoningen aan het water van Marina Resort Leukermeer precies wat u zoekt. U heeft tevens de mogelijkheid om te kiezen voor een eigen aanlegsteiger, ideaal voor booteigenaren.

Is het mogelijk een vakantiewoning te kopen als belegging?

Een vakantiewoning kopen als belegging kan u een aantrekkelijk rendement opleveren. U genereert rendement door de woning te verhuren, hiervoor hoeft u zelf niets te doen, dit wordt volledig verzorgd door Marina Resort Leukermeer.