• Recreatiewoning met eigen grond te koop
  • Voor eigen gebruik of (gedeeltelijke) verhuur
  • In Limburg aan het Leukermeer

Stenen recreatiewoning kopen inclusief eigen grond

Wilt u investeren in de stenen in plaats van uw geld op de bank te laten staan? Dan bieden wij u bij Marina Resort Leukermeer een aantrekkelijk aanbod, wij bieden stenen recreatiewoningen te koop aan inclusief eigen grond. Een recreatiewoning met eigen grond kopen in Nederland biedt een waardevaste investering. U kunt een recreatiewoning kopen puur voor eigen gebruik en er zo vaak mogelijk zelf vakantie vieren. Wilt u echter ook rendement behalen met uw investering? Overweeg dan om de recreatiewoning met eigen grond gedeeltelijk of zelfs volledig te verhuren. Onze stenen recreatiewoningen zijn te koop in verschillende uitvoeringen en prijsklassen. Wel koopt u een recreatiewoning inclusief kavel, en is de grond waar de woning op staat dus ook altijd van u.

 

Stenen vakantiewoning te koop

De stenen recreatiewoningen zijn te koop voor gezelschappen van 4 tot 20 personen. Alle woningen zijn hoogwaardig gebouwd en voorzien van eigentijdse architectuur. Aan alles is gedacht om een verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Zo liggen sommige recreatiewoningen direct aan het water of kunt u de woning uitbreiden met een wellnesspakket. Bovendien is er bij de bouw van de woningen rekening gehouden met het milieu en duurzaamheid. De stenen recreatiewoningen met eigen grond zijn energiezuiniger dan de Nederlandse wet voorschrijft.

Uw voordelen:

  • Duurzame woningen
  • Waardevaste investering
  • Inclusief eigen grond
  • Fantastische locatie
  • Verhuurmogelijkheden

Hoe wilt u de woning gaan gebruiken?

Recreatiewoning te koop met eigen grond

Naast de stenen recreatiewoningen die te koop staan, biedt het resort nog veel meer. Zo heeft u bij verhuur geen omkijken naar de woning want dit wordt volledig verzorgd door een professionele verhuurorganisatie. U kunt daarom zorgeloos uw woning verhuren. Zoals het een echt resort betaamt zijn er talloze voorzieningen voor u of uw gasten als vakantieganger. Rondom het Leukermeer liggen meerdere stranden, maar ook is er een binnen- en buitenzwembad beschikbaar. Door de ligging aan het water zijn er vele watersporten te beoefenen en bovendien ligt er ook een jachthaven bij het resort. De dag afsluiten doet u bij Beachclub Leukermeer, met een grandioos uitzicht over het water.

Bent u geïnteresseerd in de stenen recreatiewoningen met eigen grond die te koop zijn bij Marina Resort Leukermeer? Kom dan langs bij een van onze evenementen of neem contact op voor het maken van een afspraak. Wij helpen u graag verder!

Stenen recreatiewoningen te koop inclusief eigen grond

Veelgestelde vragen

Kan ik een recreatiewoning kopen met eigen grond?

Bij Marina Resort Leukermeer is het mogelijk om een recreatiewoning met eigen grond te kopen. Een groot voordeel is dat de stenen recreatiewoningen energiezuiniger zijn dan de Nederlandse wet voorschrijft.

Is het mogelijk om een stenen recreatiewoning te kopen en te verhuren?

Een stenen recreatiewoning op eigen grond is een uitstekende basis voor een waardevaste investering. Wanneer u de woning gaat verhuren zal onze professionele verhuurorganisatie u volledig ontzorgen. Zo kunt u zorgeloos genieten van het rendement en uw investering.

Voor hoeveel personen zijn de stenen recreatiewoningen geschikt?

Een stenen recreatiewoning inclusief eigen grond bij Marina Resort Leukermeer is geschikt voor maximaal 20 personen. De appartementen zijn geschikt voor 2 tot 4 personen en de villa's voor 4 tot maximaal 20 personen. Voor elk gezelschap is er een passende woning te koop aan het water. 

Benieuwd naar ons aanbod van stenen recreatiewoningen?