1. Luxe villa's op eigen grond
  2. Voor eigen gebruik of (gedeeltelijke) verhuur
  3. In Limburg aan het Leukermeer

Stenen recreatiewoning kopen inclusief eigen grond

Wilt u investeren in stenen in plaats van uw geld op de bank te laten staan? Dan hebben wij voor u bij Marina Resort Leukermeer een aanbod stenen recreatiewoningen te koop inclusief eigen grond. Een recreatiewoning kopen in Nederland inclusief eigen grond is een waardevaste investering. U kunt een recreatiewoning kopen puur voor eigen gebruik en er zo vaak mogelijk zelf vakantie vieren. Wilt u echter ook rendement behalen met uw investering? Overweeg dan om de woning gedeeltelijk of zelfs volledig te verhuren. Onze stenen recreatiewoningen zijn te koop in verschillende uitvoeringen en prijsklassen. Wel koopt u altijd een recreatiewoning inclusief de kavel en is de grond waar de woning op staat dus ook van u.

Bekijk het aanbod
 

Stenen vakantiewoning te koop

De stenen recreatiewoningen zijn te koop voor gezelschappen van 4 tot 20 personen. Alle woningen zijn hoogwaardig gebouwd en voorzien van eigentijdse architectuur. Aan alles is gedacht om een verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Zo liggen sommige recreatiewoningen direct aan het water of kunt u de woning uitbreiden met een wellnesspakket. Bovendien is er bij de bouw van de woningen rekening gehouden met het milieu en duurzaamheid. De stenen recreatiewoningen die te koop zijn, zijn daarom energiezuiniger dan de Nederlandse wet voorschrijft.

Vraag meer informatie aan

Uw voordelen:

  1. Duurzame woningen
  2. Waardevaste investering
  3. Inclusief eigen grond
  4. Fantastische locatie
  5. Verhuurmogelijkheden

Hoe wilt u de woning gaan gebruiken?

Marina resort leukermeer

Naast de stenen recreatiewoningen die te koop staan, biedt het resort nog veel meer. Zo heeft u bij verhuur geen omkijken naar de woning want dit wordt volledig verzorgd door een professionele verhuurorganisatie. U kunt daarom zorgeloos uw woning verhuren. Zoals het een echt resort betaamt zijn er talloze voorzieningen voor u of uw gasten als vakantieganger. Rondom het Leukermeer liggen meerdere stranden, maar ook is er een binnen- en buitenzwembad beschikbaar. Door de ligging aan het water zijn er vele watersporten te beoefenen en bovendien ligt er ook een jachthaven bij het resort. De dag afsluiten doet u bij Beachclub Leukermeer, met een grandioos uitzicht over het water.

Bent u geïnteresseerd in de stenen recreatiewoningen die te koop zijn bij Marina Resort Leukermeer? Kom dan langs bij een van onze evenementen of neem contact op voor het maken van een afspraak. Wij helpen u graag verder!

Neem contact met ons op

Stenen recreatiewoningen te koop inclusief eigen grond