• Eigen vakantiehuis inclusief grond
  • Kavel aan het water of boskavel
  • Mogelijkheid voor eigen aanlegsteiger

Koop een luxe vakantiewoning op eigen grond

Bij Marina Resort Leukermeer kunt u investeren in een luxe recreatiewoning vanaf €650.000 excl. btw. De recreatiewoning staat op eigen grond en is daarmee een waardevaste investering. Immers, de grond is in uw bezit en uw woning is daaraan verbonden. U loopt dus niet het risico dat u op zoek moet naar een andere plek omdat de huur van de grond wordt opgezegd. Bij Marina Resort Leukermeer koopt u altijd een vakantiewoning in combinatie met de grond waar de woning op staat. Wilt u dus zowel een woning als grond kopen? Dan bent u hier aan het juiste adres!

Onze recreatiewoningen ⤵

10 objecten

Zo ziet uw recreatiegrond eruit

De grootte van de kavels varieert tussen de 234 m² (aan het water) en de 896 m² (niet aan het water). Een recreatiekavel aan het water geeft u de mogelijkheid om optimaal van het water te genieten. Bij een aantal woningen is de aanlegsteiger bij de aankoop inbegrepen. Bij andere woningen maakt u zelf de keuze of u een aanlegsteiger wilt. Met een eigen aanlegsteiger kunt u vanuit uw eigen vakantiewoning zo in uw boot stappen en varen op het Leukermeer. Houdt u van snel varen, dan kunt u met uw speedboot op de Maas terecht. Vanaf Marina Resort Leukermeer is er een rechtstreekse doorgang naar deze rivier.

 

Dit is Marina Resort Leukermeer

Wilt u recreatiegrond kopen in Limburg, dan is Marina Resort Leukermeer een unieke kans voor u! Dit prachtige nieuw ontwikkelde vakantiepark ligt in Well, in de gemeente Bergen en op loopafstand van Nationaal Park De Maasduinen. Het resort ligt aan het Leukermeer en biedt zeer uitgebreide watersportmogelijkheden. Daarnaast is het resort voorzien van uitgebreide voorzieningen als een supermarkt, restaurant, koffielounge, beachclub, fitness, fietsverhuur, zwembad en strand. Het is een prachtige locatie waar diverse recreatiekavels te koop zijn.

 
 

Marina Resort Leukermeer in het kort

  • 148 luxe vakantiewoningen en 34 appartementen
  • Gelegen in het Limburgse Well
  • Prachtige ligging aan het Leukermeer
  • Vakantiewoningen mogelijk met aanlegsteiger
  • Waardevaste investering
 

Op Marina Resort Leukermeer zijn zowel recreatiekavels aan het water als zogenaamde boskavels te koop. Uiteraard maakt u zelf de keuze voor welk type kavel u kiest. Voor het resort is een plan ontwikkeld waarin is vastgelegd welk type vakantiebungalow op welke kavel gebouwd mag worden. Het is dus niet mogelijk om een kavel zonder woning te kopen.

 
 
 
 

Veelgestelde vragen ⤵

❖ Waar kan ik een recreatiewoning met eigen grond kopen?

Bij Marina Resort Leukermeer in Limburg! U kunt hier investeren in een luxe recreatiewoning aan het water of aan de bosrand. Het is hier niet mogelijk om een kavel zonder woning te kopen. Doordat u de woning én grond bezit loopt u niet het risico dat de huur van de grond wordt opgezegd.

❖ Hoe ziet mijn recreatiegrond eruit?

De grootte van uw kavel varieert tussen de 234 m² en 896 m². Wanneer u kiest voor een recreatiewoning aan het water bestaat de kans dat u er een aanlegsteiger bij moet kopen. Dit is niet bij iedere recreatiewoning het geval. Het voordeel aan een aanlegsteiger is dat u zo vanuit uw eigen woning het Leukermeer op kunt varen. 

 

Meer weten?

Dit bijzondere resort met een luxe en exclusieve uitstraling is een unieke mogelijkheid om te investeren in een hoogwaardige vakantiewoning in een omgeving die zeer geliefd is bij vele vakantiegangers. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van de aankoop van recreatiegrond aan het water? Vraag dan meer informatie aan of bel voor het maken van een afspraak met onze verkoopadviseur Olav: +31 (0) 654697271. Wij staan graag voor u klaar!