1. Luxe recreatiebungalows te koop
  2. Direct aan het Leukermeer
  3. Voor eigen gebruik of verhuur

Recreatiebungalow kopen

Is het al langere tijd uw wens een eigen vakantiebungalow te kopen? Misschien zit uw droomhuis wel tussen de recreatiebungalows die te koop zijn bij Marina Resort Leukermeer in Limburg. Het aanbod bestaat uit luxe woningen die geschikt zijn voor 4 tot 20 personen. Door de veelzijdigheid, in zowel grootte en exclusiviteit, behoren de bungalows die te koop zijn in Limburg bij Marina Resort Leukermeer tot het topsegment van Nederland. Marina Resort Leukermeer ligt op een unieke locatie aan het Leukermeer en is daardoor een heerlijke bestemming voor water(sport)liefhebbers. Maar ook op het land zijn er, op het resort zelf en in de omgeving, volop activiteiten en bezienswaardigheden te vinden. Welke recreatiebungalows er dan te koop zijn in Limburg? U ontdekt het hieronder.

Bekijk het aanbod vakantiebungalows
 

Bungalow kopen in Limburg

Bij Marina Resort Leukermeer zijn er geen alledaagse recreatiebungalows te koop. Zo zijn alle woningen hoogwaardig gebouwd met oog voor duurzaamheid. Een vakantiebungalow kopen in Limburg doet u inclusief de grond waar de woning opstaat. Bovendien beschikt nagenoeg elke woning over evenzoveel badkamers als slaapkamers, een ruime tuin en liggen sommigen zelfs direct aan het water. Wilt u een recreatiebungalow kopen inclusief wellness? Ook dat is mogelijk, u kunt verscheidene woningen uitbreiden met een buitenwellness.

Vraag de brochure aan

Marina resort Leukermeer

  1. Exclusief resort
  2. Unieke locatie
  3. Uitgebreide faciliteiten
  4. Investeren en recreëren
  5. Zorgeloos verhuren

Voor welk doel wilt u een vakantiebungalow kopen?

Investeren in een vakantiebungalow

Zoals u hierboven ziet zijn er drie verschillende investeringsopties voor een bungalow kopen in Limburg. Wilt u een woning kopen als belegging en rendement ontvangen? Dan is volledige verhuur de beste optie voor u. De verhuur wordt volledig verzorgd door onze professionele verhuurorganisatie, hier heeft u geen omkijken naar. Wilt u een vakantiebungalow kopen om er ook zelf gebruik van te maken? Dan zijn de andere twee opties interessant voor u. 

Dankzij de ligging van Marina Resort Leukermeer is het verhuren van uw recreatiebungalow een interessante mogelijkheid. De vraag naar vakantiewoningen in deze regio is groot, en bovendien biedt de omgeving veel recreatiemogelijkheden. Alleen al het Leukermeer zelf biedt talloze recreatieve activiteiten, van zwemmen tot aan varen. Op het resort zelf vindt u tevens een jachthaven, meerdere zwembaden, een restaurant en animatie voor de kinderen. De ideale locatie voor het kopen van uw eigen recreatiebungalow!

Neem contact met ons op

Recreatiebungalows te koop bij Marina Resort Leukermeer