1. Ideale locatie
  2. Uitgebreide voorzieningen
  3. Luxe vakantiehuizen en appartementen

Recreatiewoning kopen in Limburg

Koopt u een recreatiewoning in Limburg op Marina Resort Leukermeer? Dan koopt u een recreatiewoning op de meest veelzijdige locatie van Limburg, namelijk in Well, gemeente Bergen. Gelegen aan het Leukermeer, met strand, jachthaven en (vrijwel) alle watersportactiviteiten binnen handbereik is dit dé ideale omgeving voor uw vakantiehuis. Vanaf de steiger van uw vakantiehuis aan het water vaart u het Leukermeer over of volgt u de route via de Voorhaven naar rivier de Maas. Wist u dat de Maas daar de provinciegrens vormt tussen Noord-Brabant en Limburg?

Naast de grote verscheidenheid aan watersportactiviteiten heeft Marina Resort Leukermeer u nog veel meer te bieden. Bij het resort zelf vindt u uitstekende voorzieningen als een beachclub, zwembad, fitness, supermarkt, bowling, fiets- en scooterverhuur en diverse sport- en spelactiviteiten. Vervelen hoeft u zich er zeker niet.

Bekijk vakantiewoningen

Marina Resort Leukermeer

Recreatiewoning kopen in Limburg op eigen grond

Ook u kunt genieten van het mooie leven en de prachtige Limburgse omgeving als u een vakantiehuis koopt op Marina Resort Leukermeer. Het kopen van een stenen recreatiewoning op eigen grond verzekert u van uw eigen plekje onder de Limburgse zon. U heeft dan uw eigen uitvalsbasis om uw weekenden en vakanties door te brengen. Een prima manier om aan de drukte van de stad en het werk te ontsnappen en te ontspannen in een compleet andere omgeving.

Bovendien is de omgeving van Marina Resort Leukermeer ontdekken meer dan de moeite waard. Ten oosten ligt Nationaal Park De Maasduinen. Dit prachtige natuurgebied is de ideale omgeving voor fietsers, wandelaars en natuurbelevers. Naast prachtige natuur kunt u ook genieten van de bourgondische leefstijl waar Limburg om bekend staat.

Vraag de brochure aan

vakantiehuis kopen in Limburg

Een vakantiehuis kopen in Limburg op Marina Resort Leukermeer in Limburg betekent vier seizoenen genieten. In de zomer heerlijk buiten zitten op uw eigen terras, varen, zwemmen of zonnen op het strand. In het voor- en najaar de natuur in. Kijken hoe de eerste knoppen ontspringen of dat de eerste paddenstoelen zich laten zien. ’s Winters gezellig knus binnen met een goed boek op de bank of gezellig borrelen met vrienden. Onze luxe vakantiehuizen bieden u hiervoor alle comfort.

Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden voor de aankoop van een recreatiewoning op Marina Resort Leukermeer? Het aanbod is heel divers, variërend van 2-persoons appartementen tot een familiehuis geschikt voor 16 personen. Zo is er voor iedereen een vakantiehuis dat bij zijn of haar wensen past. Meer weten? U kunt een bezichtiging plannen of telefonisch contact met ons opnemen:  +31654697271.

Neem contact met ons op

Bekijk ons aanbod