• Luxe villa's aan het water
  • Gelegen aan het Leukermeer
  • Voor eigen gebruik of verhuur

Vakantiehuis kopen met aanlegsteiger

Een vakantiehuis kopen met aanlegsteiger is ideaal voor u als booteigenaar. Vanaf uw villa aan het water vaart u zo via het Leukermeer naar de Maas en de Maasplassen. Een vakantiehuis kopen in Limburg doet u bij Marina Resort Leukermeer. Het exclusieve resort heeft een unieke ligging aan het water en is de perfecte locatie voor uw tweede huis. Alleen de vakantiehuizen die direct aan het water zijn gelegen beschikken over een eigen aanlegsteiger. Echter beschikt het resort ook over een jachthaven, waar ligplaatsen zijn voor uw boot. Dus ook als niet kiest voor het kopen van een vakantiehuis met aanlegsteiger kunt u de boot meenemen en een heerlijke vaarvakantie beleven. 

Bekijk het aanbod
 

Vakantiehuizen aan het water

Een vakantiewoning kopen met aanlegsteiger betekent dat u ook een woning koopt die direct aan het water ligt. Heerlijk toch? Vanuit uw vakantiehuis kijkt u uit over het Leukermeer. Onze villa's zijn te koop voor 4 tot een maximum van 20 personen. Bovendien is er bij de bouw van de stenen recreatiewoningen veel aandacht voor duurzaamheid, zodat u ook op een duurzame manier kunt investeren. Een vakantiehuis kopen met aanlegsteiger bij Marina Resort Leukermeer biedt mogelijkheden voor diverse doeleinden. Puur voor eigen gebruik, voor volledige verhuur of u kunt kiezen voor een combinatie van beide. Hieronder kunt u meer lezen over de verschillende opties.

Marina Resort Leukermeer

Natuurlijk heeft u de intentie om veel te gaan varen als u een vakantiewoning koopt met aanlegsteiger. De waterrijke omgeving leent zich daar ook uitstekend voor. Maar op en om het resort is nog veel meer te doen en beleven. Ontdek dit deel van Limburg ook op het droge tijdens een wandeling of fietstocht door het Nationaal Park de Maasduinen. Uw tweede huis ligt tevens dicht bij leuke steden zoals Maastricht, Nijmegen en Venlo. Een dagje op het resort zelf doorbrengen? De uitgebreide faciliteiten van het naastgelegen vakantiepark zorgen ervoor dat u zich niet gaat vervelen.

De faciliteiten:

  • Binnen- en buitenzwembaden
  • Diverse stranden rondom het Leukermeer
  • Allerlei watersportmogelijkheden
  • Beachclub Leukermeer
  • Animatie en sport- en spelmogelijkheden
 

Is uw interesse gewekt om een vakantiehuis te kopen met aanlegsteiger? Of wellicht wilt u eerst meer informatie ontvangen? U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. Onze brochure kunt u vrijblijvend aanvragen, u kunt op locatie langskomen of een videogesprek aanvragen voor advies. Bekijk ook eens onze evenementen waar u van harte welkom bent. 

Neem contact met ons op

Onze vakantiewoningen