• Luxe villa's aan het water
  • Gelegen aan het Leukermeer
  • Voor eigen gebruik of verhuur

Investeren in een vakantiehuis met aanlegsteiger

Een vakantiehuis kopen met aanlegsteiger is ideaal wanneer u een eigen boot bezit. Vanaf uw villa aan het water vaart u zo via het Leukermeer naar de Maas en de Maasplassen. Marina Resort Leukermeer is dé ideale locatie wanneer u een vakantiehuis wil kopen in Limburg. Het exclusieve resort heeft een unieke ligging aan het water en is de perfecte bestemming voor uw tweede huis. Alleen de vakantiehuizen die direct aan het water zijn gelegen beschikken over een eigen aanlegsteiger. Echter beschikt het resort ook over een jachthaven waar ligplaatsen zijn voor uw boot. Dus ook wanneer u niet kiest voor het kopen van een vakantiehuis met aanlegsteiger, kunt u de boot meenemen en een heerlijke vaarvakantie beleven. 

 
 

Vakantiehuizen aan het water

Een vakantiewoning kopen met aanlegsteiger betekent dat u een woning koopt die direct aan het water ligt. Vanuit uw vakantiehuis heeft u een schitterend uitzicht over het Leukermeer. Bij de bouw van de stenen recreatiewoningen is er veel aandacht geweest voor duurzaamheid, onze villa's zijn zeer energiezuinig door de uitstekende isolatie en het gebruik van groene stroom. Een vakantiehuis kopen met aanlegsteiger bij Marina Resort Leukermeer biedt mogelijkheden voor diverse doeleinden. U kunt een vakantievilla kopen voor eigen gebruik, voor volledige verhuur of u kunt kiezen voor een combinatie van beide. Hieronder kunt u meer lezen over de verschillende opties.

To do's op en rondom Marina Resort Leukermeer

De waterrijke omgeving van het Leukermeer leent zich uitstekend voor de mooiste vaartochten, maar op en rondom het resort is nog veel meer te beleven. Ontdek dit deel van Limburg ook op het vasteland tijdens een wandeling of fietstocht door Nationaal Park de Maasduinen. Uw tweede huis ligt tevens dicht bij leuke steden zoals Maastricht, Nijmegen en Venlo. Een dagje op het resort zelf doorbrengen? De uitgebreide faciliteiten van ons luxe vakantiepark zorgen ervoor dat u zich geen moment zult vervelen.

 

Ons luxe resort:

  • Unieke ligging aan het Leukermeer
  • Luxe vakantievilla's
  • Mogelijkheden voor watersport
  • Eigen jachthaven
  • Privéstranden
 
 
 

Is uw interesse gewekt om een vakantiehuis te kopen met aanlegsteiger? Of wilt u eerst meer informatie ontvangen? U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. Onze brochure kunt u vrijblijvend aanvragen, u kunt op locatie langskomen of een videogesprek aanvragen voor advies. Bekijk ook eens onze evenementen waar u van harte welkom bent. 

 
 

Hier vindt u ons resort:

 

Veelgestelde vragen:

Kan ik het hele jaar door gebruik maken van mijn vakantiehuis?

Wanneer u een vakantiehuis koopt bij Marina Resort Leukermeer kunt u het gehele jaar recreëren in uw luxe vakantiewoning. U kunt ervoor kiezen om uw vakantiebungalow te laten verhuren wanneer u hier geen gebruik van maakt.

Wat maakt jullie vakantiehuizen zo speciaal?

Een luxe vakantiehuis bij Marina Resort Leukermeer is geschikt voor 2 tot maximaal 20 personen. Onze vakantiehuizen zijn duurzaam gebouwd en liggen op een unieke locatie aan het Leukermeer. Wanneer u een boot bezit, is een vakantiehuis met aanlegsteiger ideaal. U kunt zo de Maas opvaren vanuit uw luxe villa.