• Laat u inspireren op locatie
  • Persoonlijk adviesgesprek
  • Versnelde verkoop van de tweede fase

Informatiedagen bij Marina Resort Leukermeer

Wilt u een vakantiehuis kopen in Limburg? Kom dan langs tijdens de Informatiedagen bij Marina Resort Leukermeer. Door de vele verkopen en grote interesse in Marina Resort Leukermeer zijn er nog enkele woningen uit de 2e fase beschikbaar. In het informatiecentrum bevindt zich een grote maquette van het te realiseren resort. Zo krijgt u een goed beeld van hoe uw investering eruit komt te zien en waar deze zich op het resort bevindt.

Momenteel zijn er geen informatiedagen. Wilt u meer informatie ontvangen of het resort bezoeken? Neem dan contact op met onze adviseur.

 
 

Over Marina Resort Leukermeer

Marina Resort Leukermeer is gelegen in Limburg in een zeer waterrijke omgeving aan het Leukermeer. U heeft hier de mogelijkheid een luxe vakantiewoning of ruim appartement te kopen. Door de unieke ligging heeft u zelfs de mogelijkheid een recreatiewoning met eigen aanlegsteiger te kopen. U kiest zelf of u de woning voor eigen gebruik koopt of deze ook wilt gaan verhuren. Bij verhuur wordt alles geregeld door onze professionele verhuurorganisatie en ontvangt u een aantrekkelijk rendement. Een vakantiewoning kopen bij Marina Resort Leukermeer is een interessante investering voor u.