1. Laat u inspireren op locatie
  2. Persoonlijk adviesgesprek
  3. Vakantiehuis kopen in Limburg

informatiedagen bij Marina Resort Leukermeer

Wilt u een vakantiehuis kopen in Limburg? Kom dan langs tijdens de Informatiedagen bij Marina Resort Leukermeer in juli en augustus. In het informatiecentrum bevindt zich een grote maquette van het te realiseren resort. Zo krijgt u een goed beeld van hoe uw investering eruit komt te zien en waar deze zich op het resort bevindt. Indien u een afspraak heeft gepland met een van onze adviseurs, wordt u eerst ontvangen in de Beachclub. Waar u met een welkomstdrankje geniet van het prachtige uitzicht over het Leukermeer. Onze adviseurs zijn van 11.00 uur tot 16.00 uur aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Heeft u specifieke vragen of wilt u een persoonlijk advies? Maak dan een afspraak met een adviseur voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Wilt u liever op een ander moment langskomen? Neem dan gerust contact met ons op.

Adviesgesprek aanvragen

Bezoek onze Informatiedagen

Heeft u interesse in een vakantiehuis of appartement bij Marina Resort Leukermeer? Kom dan langs op locatie en laat u inspireren door de unieke ligging van het resort en de waterrijke omgeving. Wilt u graag een persoonlijk adviesgesprek? U kunt zich aanmelden door het formulier rechts in te vullen. Aanmelden is niet verplicht, maar wel gewenst.

WAAR?

➤ Informatiecentrum op het resort
➤ Vossenheuvel 4 te Well

WANNEER?

Elke woensdag, vrijdag, zaterdag, zondag van 11:00 tot 16:00

Meld u aan voor een persoonlijk adviesgesprek

Over marina resort leukermeer

Marina Resort Leukermeer is gelegen in Limburg in een zeer waterrijke omgeving aan het Leukermeer. U heeft hier de mogelijkheid een luxe vakantiewoning of ruim appartement te kopen. Door de unieke ligging heeft u zelfs de mogelijkheid een recreatiewoning met eigen aanlegsteiger te kopen. U kiest zelf of u de woning voor eigen gebruik koopt of deze ook wilt gaan verhuren. Bij verhuur wordt alles geregeld door onze professionele verhuurorganisatie en ontvangt u een aantrekkelijk rendement. Een vakantiewoning kopen bij Marina Resort Leukermeer is een interessante investering voor u.