• Investeren vanaf €650.000
  • Unieke ligging aan het Leukermeer
  • Voor eigen gebruik of verhuur
  • Luxe resort in Limburg

Villa kopen in Nederland

Een villa kopen in Nederland is een interessant middel om uw kapitaal te vergroten. Bij Marina Resort Leukermeer, gelegen in Limburg, bieden we een ruim aanbod villa's te koop aan in Nederland. Investeren in recreatief vastgoed biedt u interessante mogelijkheden om rendement te behalen op uw aankoop. Een luxe villa kopen in Nederland kunt u doen voor verschillende doeleinden. Wilt u zelf zo vaak mogelijk op vakantie naar Limburg? Dan koopt u een villa voor volledig eigen gebruik. Wilt u liever zoveel mogelijk rendement behalen? Dan kiest u voor volledige verhuur van uw villa. Een combinatie van eigen gebruik en verhuur behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Vakantie villa voor eigen gebruik of (gedeeltelijke) verhuur

Luxe villa's te koop

De villa's die te koop zijn in Limburg bij Marina Resort Leukermeer verschillen in grootte, ligging en prijsklasse van elkaar. Zo koopt u een villa in Nederland die geschikt is voor gezelschappen van 4 tot 20 personen. Sommige villa's zijn direct gelegen aan het water en hebben zelfs de mogelijkheid voor een eigen aanlegsteiger. Ideaal voor booteigenaren. U heeft ook de mogelijkheid om een luxe villa te kopen in Nederland en deze uit te breiden met wellness, tegen een meerprijs. In de tuin wordt er dan een buitenwellness geplaatst met een sauna, spa, douche en loungeset. 

 
 

Marina Resort Leukermeer:

  • Gelegen aan het Leukermeer
  • Hoogwaardig gebouwde villa's
  • Duurzaamheid centraal
  • Veel recreatiemogelijkheden
  • Waardevaste investering
  • Zeer geschikt voor verhuur

De voordelen van Marina Resort Leukermeer

Kiest u ervoor een villa te kopen in Limburg voor de verhuur dan wordt dit volledig verzorgd door een professionele verhuurorganisatie. Op deze manier kunt u de villa zorgeloos verhuren en bovendien een aantrekkelijk rendement behalen. De vraag naar luxe vakantievilla's in deze regio is groot, waardoor het verhuren van de villa voor u zeer gunstig kan zijn. Een bijkomend voordeel, wanneer u een villa koopt in Nederland bij Marina Resort Leukermeer, is dat u ook onbeperkt gebruik kan maken van de faciliteiten van het naastgelegen vakantiepark. In de jachthaven kunt u uw boot kwijt na een dagje varen over de Limburgse wateren. Naast de strandjes rondom het Leukermeer kunt ook genieten van het binnen- en buitenzwembad. Culinair genieten met een panoramisch uitzicht over het Leukermeer, doet u bij Beachclub Leukermeer. Voor de kids is er in de vakanties een animatieteam aanwezig en zijn er volop speel- en spelmogelijkheden. 

Wilt u meer informatie over de villa's die te koop zijn in Nederland bij Marina Resort Leukermeer? Maak dan vrijblijvend een afspraak of maak een terugbelverzoek!

 

Villa's te koop in Limburg