• Ruime en verlichte steigers
  • Stroom- en waterpunten
  • Plaats voor schepen tot 20 meter

Luxe jachthaven bij Marina resort leukermeer

Wilt u de Limburgse wateren verkennen? De jachthaven bij Marina Resort Leukermeer is de perfecte uitvalsbasis voor korte of lange vaartochten op de Maas en de aansluitende Limburgse plassen. De luxe jachthaven biedt plek aan vakantiegasten en passanten, maar u kunt hier ook terecht voor een vaste ligplaats. Het luxe resort heeft de beste faciliteiten voor boot- en watersportliefhebbers.

Vanuit de jachthaven vaart u binnen vijf minuten de Maas op. Hier is het toegestaan om hard te varen, te wakeboarden, waterskiën of banaanvaren. Op het Leukermeer geldt een lage vaarsnelheid in verband met de veiligheid van de overige waterrecreanten. Helaas mogen waterscooters en jetski’s niet worden meegenomen naar het Leukermeer.

Faciliteiten van de Jachthaven

Bij de jachthaven is een boothelling aanwezig, hier kunt u uw boot in en uit het water halen. Het is ook mogelijk om uw boot aan te leggen in de jachthaven. De haven beschikt over luxe ligplaatsen. De ruime en verlichte steigers bieden plaats aan schepen tot 20 meter en zijn voorzien van stroom- en waterpunten. De waterleidingen worden automatisch doorgespoeld waardoor het water gegarandeerd vers blijft. De ruime opzet van de haven maakt het mogelijk om makkelijk te manoeuvreren.