• Animatieteam
  • Fitnessclub More2bfit
  • Fiets- en scooterverhuur

Plezier voor jong en oud

Het resort biedt een groot aanbod vrijetijdsactiviteiten, jong en oud hoeven zich nooit te vervelen. Voor de kinderen staat er tijdens de vakantieperiodes een animatieteam klaar. Van kidsclub en theaters tot een zeskamp en nog veel meer. Naast het animatieteam zijn er ook vele sport- en speelvelden. Speel een potje volleybal, spring op de airtrampoline of sla een hole-in-one op de midgetgolfbaan.

De prachtige omgeving van het Leukermeer leent zich perfect om met de fiets te ontdekken. Geniet van de Limburgse gastvrijheid tijdens een fietstocht door Noord-Limburg. Diverse routes voeren u door de Maasduinen langs pittoreske dorpjes en gezellige steden. Mocht u zelf geen fiets mee willen nemen, dan is dit geen probleem. U kunt bij het resort fietsen huren.

De keuze is reuze

Het Leukermeer heeft een uitgebreid aanbod aan (water)activiteiten. Vaar, zeil of surf over het meer. Voor wie meer actie wil is het mogelijk om te wakeboarden en waterskiën of op een banaan te varen. Ook is er een Aquapark, leuk voor alle leeftijden. Op het resort is ook een uniek fitnesscentrum gevestigd, More2bfit. Hier kunt u 7 dagen per week terecht om te sporten of ontspannen. Het resort zorgt ervoor dat vervelen verleden tijd is!