Investeren in een vakantiewoning

Beleggen in een luxe vakantiewoning kan bij Marina Resort Leukermeer vanaf 650.000 euro en is een rendabele investering waar u direct plezier aan zult beleven. Onze adviseurs staan voor u klaar om u kennis te laten maken met de uitgebreide mogelijkheden die Marina Resort Leukermeer te bieden heeft. 

 

Investeren in recreatief vastgoed

Zoekt u een mogelijkheid om te investeren in recreatief vastgoed? Dat kan op Marina Resort Leukermeer in Limburg. Dit nieuw te bouwen resort is een unieke kans om te investeren in kwalitatief uitstekende vakantiewoningen en appartementen.

 

Lees meer

Professionele verhuurorganisatie

Wanneer u in het bezit bent van een luxe villa of appartement op Marina Resort Leukermeer kunt u het gehele jaar recreëren in uw eigen vakantiewoning of er voor kiezen om deze te verhuren. De verhuur van de woningen gebeurd door een professionele verhuurorganisatie. Wij zullen u ontzorgen met betrekking tot het beheer van de woning, terwijl u de huurinkomsten ontvangt. Een waardevaste en rendabele investering!

 

Lees meer

Fiscale ondersteuning en advies

De aankoop van een nieuwe vakantiewoning is belast met 21% BTW. Een tweede huis/vakantiehuis wordt voor de inkomstenbelasting belast in box 3 tegen de WOZ-waarde.

 

Neem contact met ons op

Aankoop van een vakantiewoning

Een luxe villa of appartement bij Marina Resort Leukermeer? Onze adviseurs zullen samen met u de diverse mogelijkheden bespreken en het aankoopproces aangaan. Tijdens het aankooptraject zullen onze adviseurs u ontzorgen waardoor u een onbezorgde investering tegemoet gaat.

 

Bekijk het aanbod
 

Bekijk ons aanbod

13 Objecten