Investeren in een vakantiewoning

Beleggen in een luxe vakantiewoning is een rendabele investering waar u direct plezier aan zult beleven. Onze adviseurs staan voor u klaar om u kennis te laten maken met de uitgebreide mogelijkheden die Marina Resort Leukermeer te bieden heeft. 

 

Eigen verhuurorganisatie

Wanneer u in het bezit bent van een luxe villa of appartement op Marina Resort Leukermeer kunt u het gehele jaar recreëren in uw eigen vakantiewoning of er voor kiezen om deze te verhuren. De verhuur van de woningen gebeurd door onze eigen verhuurorganisatie. Wij zullen u ontzorgen met betrekking tot het beheer van de woning, terwijl u de huurinkomsten ontvangt. Een waardevaste en rendabele investering!

 

Lees meer
Fiscale ondersteuning
Fiscale ondersteuning

Fiscale ondersteuning en advies

De aankoop van een nieuwe vakantiewoning is belast met 21% BTW. Een tweede huis/vakantiehuis wordt voor de inkomstenbelasting belast in box 3 tegen de WOZ-waarde.

 

Neem contact met ons op

Aankoop van een vakantiewoning

Een luxe villa of appartement bij Marina Resort Leukermeer? Onze adviseurs zullen samen met u de diverse mogelijkheden bespreken en het aankoopproces aangaan. Tijdens het aankooptraject zullen onze adviseurs u ontzorgen waardoor u een onbezorgde investering tegemoet gaat.

 

Bekijk het aanbod
 

Bekijk ons aanbod