• Ontvangst met bubbels en petitfour
  • Verkoop fase 2 is gestart
  • Van 11:00 uur tot 17:00 uur

Resort Beleef Dagen in oktober

Om te vieren dat de tweede verkoop fase van Marina Resort Leukermeer succesvol is gestart, reeds 40% verkocht of onder optie, nodigen wij u van harte uit op onze Resort Beleef Dagen. Wilt u graag een vakantievilla of appartement kopen op een unieke plek in Limburg? Kom dan naar de Resort Beleef Dagen in Well. Wij adviseren u graag over de investerings- en aankoopmogelijkheden. Speciaal tijdens de Resort Beleef Dagen ontvangt u bij aankoop van een woning een Bastard BBQ cadeau!

Aanmelden voor de Resort Beleef Dagen

Wegens grote belangstelling en de nog geldende maatregelen dient u zich aan te melden voor de Resort Beleef Dagen.

Bastard

Beleef Marina Resort Leukermeer

Tijdens deze dagen beleeft u op een unieke manier Marina Resort Leukermeer. Na ontvangst in het informatiecentrum met bubbels en een petitfour heeft u de mogelijkheid om drie showmodellen te bekijken. Het betreft hier 3 showmodellen uit de 1e fase die grotendeels bouwkundig klaar zijn. Zo kunt u met eigen ogen de degelijke en duurzame bouwkwaliteit zien. Samen met een adviseur wordt u naar het bouwterrein gereden en krijgt u een indruk van de woningen, de ligging en het resort. Ook is er een foodtruck aanwezig die zorgt voor de nodige versnaperingen.

Wilt u graag eens beleven hoe het is om eigenaar te zijn van een tweede woning in Limburg? Dan zien wij u graag tijdens onze Resort Beleef Dagen. In verband met de grote belangstelling en de nog geldende corona maatregelen dient u zich vooraf aan te melden voor de Resort Beleef Dagen. Op deze manier kunnen wij voldoende tijd inplannen om u te voorzien van een persoonlijk advies.

Aanmelden

Wanneer

Op dit moment zijn er geen Resort Beleef Dagen gepland.

Locatie

➤ Informatiecentrum
➤ Vossenheuvel 4 te Well

 

Over Marina Resort Leukermeer

Marina Resort Leukermeer is gelegen in Limburg in een zeer waterrijke omgeving aan het Leukermeer. U heeft hier de mogelijkheid een luxe vakantiewoning of ruim appartement te kopen. U kiest zelf of u de woning voor eigen gebruik koopt of deze ook wilt gaan verhuren. Bij verhuur wordt alles geregeld door onze professionele verhuurorganisatie en ontvangt u een aantrekkelijk rendement. Een vakantiewoning kopen bij Marina Resort Leukermeer is een interessante investering voor u.