1. Beleef en ontdek het resort
  2. 3, 4, 10, 11, 24 en 25 oktober
  3. Ontvangst in de Beachclub

Resort Beleef Dagen 

Helaas is de najaarseditie van de Second Home Beurs geannuleerd. Maar het is nog steeds mogelijk om kennis te maken met Marina Resort Leukermeer. Speciaal voor de bezoekers van de Second Home Beurs en geïnteresseerden organiseert Marina Resort Leukermeer de Resort Beleef Dagen. Tijdens deze informatie weekenden in oktober ervaart u de exclusiviteit van Marina Resort Leukermeer, de natuurlijke omgeving en ligging van het resort en er is ruimte voor een persoonlijk adviesgesprek met onze adviseurs. U wordt ontvangen in Beachclub Leukermeer waar u onder genot van een welkomstdrankje en een stuk Limburgse vlaai geniet van het prachtige uitzicht over het Leukermeer. Om een goed beeld te krijgen van uw toekomstige investering, en waar deze zich bevindt op het resort, is er een levensgrote maquette aanwezig.

Resort Beleef Dagen in oktober

Had u al kaarten of was u van plan om de Second Home Beurs te bezoeken? Of wilt u graag meer weten over de vakantievilla's en appartementen van Marina Resort Leukermeer? Kom dan langs tijdens de Resort Beleef Dagen en ontdek het resort. Voor de kinderen zijn er genoeg speelmogelijkheden op het park aanwezig. In verband met de huidige corona maatregelen dient u zich vooraf aan te melden voor de Resort Beleef Dagen. Op deze manier garanderen wij uw veiligheid en kunnen wij voldoende tijd inplannen om u te voorzien van een persoonlijk advies.

Wanneer

➤ Zaterdag 3 oktober - 11.00 uur tot 16:00 uur
➤ Zondag 4 oktober - 11.00 uur tot 16:00 uur
➤ Zaterdag 10 oktober - 11.00 uur tot 16:00 uur
➤ Zondag 11 oktober - 11.00 uur tot 16:00 uur
➤ Zaterdag 24 oktober - 11.00 uur tot 16:00 uur
➤ Zondag 25 oktober - 11.00 uur tot 16:00 uur

Waar

➤ Beachclub Leukermeer
➤ Vossenheuvel 4 te Well

Meld u aan voor de Resort Beleef Dagen

Om uw aanmelding te bevestigen zal onze adviseur contact met u opnemen.

 

Wandelen rondom het Leukermeer

Pak uw wandelschoenen uit de kast en maak een rondje langs de lommerrijke oevers van het Leukermeer, zo leert u direct de omgeving kennen. Langs de oevers is het heerlijke wandelen. Tijdens de wandeltocht komt u langs de Sint-Rochuskapel, een rijksmonument uit 1715 en een van de mooiste jachthavens van Nederland, jachthaven 't Leuken. Na afloop kunt u bij de Beachclub genieten van een heerlijk drankje.

Over marina resort leukermeer

Marina Resort Leukermeer is gelegen in Limburg in een zeer waterrijke omgeving aan het Leukermeer. U heeft hier de mogelijkheid een luxe vakantiewoning of ruim appartement te kopen. Door de unieke ligging heeft u zelfs de mogelijkheid een recreatiewoning met eigen aanlegsteiger te kopen. U kiest zelf of u de woning voor eigen gebruik koopt of deze ook wilt gaan verhuren. Bij verhuur wordt alles geregeld door onze professionele verhuurorganisatie en ontvangt u een aantrekkelijk rendement. Een vakantiewoning kopen bij Marina Resort Leukermeer is een interessante investering voor u.