• Bekijk het park met eigen ogen
  • Luxe villa's & appartementen
  • Tegen aantrekkelijk rendement

Resort Beleef Dagen

Wilt u graag een vakantievilla of appartement kopen op een unieke plek in Limburg? Kom dan naar de Resort Beleef Dagen in Well. Wij adviseren u graag over de investerings- en aankoopmogelijkheden. De laatste woningen zijn bijna gereed, koop nu en profiteer binnen enkele maanden van een aantrekkelijk verhuurrendement.

Op dit moment zijn er geen Resort Beleef Dagen gepland. Wilt u toch een woning bezichtigen? Maak dan nu een afspraak!

 
 
 
Resort Beleef dagen

Beleef Marina Resort Leukermeer

Tijdens deze dagen beleeft u op een unieke manier Marina Resort Leukermeer. Na ontvangst in het informatiecentrum heeft u de mogelijkheid om drie showmodellen te bekijken. Het betreft hier 3 showmodellen die volledig bouwkundig klaar zijn. Zo kunt u met eigen ogen de degelijke en duurzame bouwkwaliteit zien. Samen met een adviseur wordt u naar het bouwterrein gereden en krijgt u een indruk van de woningen, de ligging en het resort. 

Wilt u graag eens beleven hoe het is om eigenaar te zijn van een tweede woning in Limburg? Dan zien wij u graag tijdens onze Resort Beleef Dagen. In verband met de gelimiteerde woningen kunt u ook een persoonlijke afspraak maken. Op deze manier kunnen wij voldoende tijd inplannen om u te voorzien van een persoonlijk advies.

Wanneer

Op dit moment zijn er geen Resort Beleef Dagen gepland.

Locatie

➤ Informatiecentrum
➤ Vossenheuvel 4 te Well

 

Over Marina Resort Leukermeer

Marina Resort Leukermeer is gelegen in Limburg in een zeer waterrijke omgeving aan het Leukermeer. U heeft hier de mogelijkheid een luxe vakantiewoning of ruim appartement te kopen. U kiest zelf of u de woning voor eigen gebruik koopt of deze ook wilt gaan verhuren. Bij verhuur wordt alles geregeld door onze professionele verhuurorganisatie en ontvangt u een aantrekkelijk rendement. Een vakantiewoning kopen bij Marina Resort Leukermeer is een interessante investering voor u.