• Appartementen aan het water
  • Luxe resort in Noord-Limburg
  • Voor 2 tot 4 personen

Vakantie appartement kopen in Limburg

Als u een luxe vakantie appartement in Nederland wilt kopen met een schitterend uitzicht over het water, dan komt u snel uit bij de recreatieappartementen van Marina Resort Leukermeer in Limburg. Het vakantieresort, gelegen in het dorpje Well, heeft een schitterende ligging direct aan het Leukermeer met een vrije doorvaart naar de Maas. Vanaf het resort kunt u met uw eigen boot het Leukermeer verkennen of doorvaren naar de Maas en aansluitende Limburgse wateren. Er zijn meerdere vakantie appartementen te koop op het resort, allen gelegen aan het water. Door de prachtige ligging zijn de appartementen het hele jaar door een feest om in te verblijven.

Bekijk de vakantie appartementen
 

Luxe vakantie appartementen te koop aan het water

Op Marina Resort Leukermeer worden er 34 luxe recreatieappartementen gerealiseerd. De 2-persoons appartementen, onder de naam Great Bear, hebben een slaapkamer, een badkamer, een separaat toilet en een moderne open keuken. Vanuit de woonkamer loopt u zo het terras op. De 4-persoons appartementen, onder de naam Uppertwin, bestaan uit twee woonlagen. Op de begane grond bevindt zich een ruime woonkamer, een open keuken en het toilet. De 1e verdieping herbergt twee slaapkamers met elk een eigen badkamer. Genieten van het buitenleven doet u op het royale terras. Hier kunt u heerlijk genieten van de ochtendzon of van een glaasje wijn in de namiddag. Mocht het weer omslaan dan heeft u ook vanuit uw eigen appartement nog steeds een riant uitzicht over het resort en het Leukermeer.

Ontvang onze brochure
 
 

Drie luxe appartementencomplexen

De appartementen bevinden zich in drie appartementencomplexen. Deze complexen zijn gelegen op een landtong, waardoor u vanuit de appartementen een prachtig uitzicht heeft over het Leukermeer.

Appartementen 001 - 012

De eerste 12 appartementen bevinden zich in het meest westelijk gelegen complex. Hier zijn er zes 2-persoons appartementen genoemd de Great Bear en zes 4-persoons appartementen onder de naam Uppertwin. Vanuit de appartementen heeft u uitzicht over het Leukermeer en de stranden.

 

Appartementen 001 - 012
Appartementen 013 - 022

Appartementen 013 - 022

In het zuidelijk gelegen complex worden er 10 appartementen gerealiseerd. Hiervan zijn er zes 2-persoons appartementen genoemd de Great Bear en vier 4-persoons appartementen onder de naam Uppertwin. Daarnaast zal er in dit complex plaats zijn voor een horecagelegenheid en een souterrain. Vanuit de appartementen heeft u uitzicht over het Leukermeer en de jachthaven.

Appartementen 013 - 022

Appartementen 023 - 034

De overige 12 appartementen bevinden zich in het oostelijk gelegen complex. Hiervan zijn er zes 2-persoons appartementen genoemd de Great Bear en zes 4-persoons appartementen onder de naam Uppertwin. Vanuit de appartementen heeft u uitzicht over het Leukermeer en de nabij gelegen aanlegsteigers.

Appartementen 023 - 034
 

Verhuren van een vakantie appartement

De exclusieve en luxe appartementen zijn bijzonder geschikt als investering voor de verhuur. De vraag naar accommodaties in de regio is groot en groeit elk jaar. Bij het kopen van een vakantie appartement heeft u bij Marina Resort drie mogelijkheden voor het gebruik van uw appartement.

  • Volledig eigen gebruik - U maakt alleen zelf gebruik van het appartement. 
  • Volledige verhuur - Uw appartement wordt verhuurd en u kunt zelf geen gebruik maken van het appartement.
  • Combinatie van eigen gebruik en verhuur - Uw appartement is deels beschikbaar voor de verhuur en daarnaast maakt u ook zelf gebruik van uw appartement voor bijvoorbeeld een weekendje weg of weekje vakantie.

Bij de verhuur wordt u volledig ontzorgd door onze professionele verhuurorganisatie. Zij regelen de verhuur en de facturatie, houden toezicht, ontvangen de gasten die uw woning huren, zorgen voor de schoonmaak en vervangen klein inventaris als er iets stuk gaat. Ze nemen voor u het beheer van uw woning uit handen en u ontvangt een deel van de huurinkomsten. In onze blog vertellen wij u meer over de redenen om te investeren in een vakantiewoning of appartement.

Ontdek de redenen om te investeren

Vakantie appartement kopen bij Marina Resort Leukermeer

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het kopen van een vakantie appartement op Marina Resort Leukermeer? Plan dan een afspraak voor een bezoek op locatie of neem contact op met een van onze adviseurs.

Neem contact met ons op

Of plan direct een bezichtiging

Ontdek het aanbod

Veelgestelde vragen

Hoeveel appartementen komen er op het resort?

Marina Resort Leukermeer realiseert 34 luxe vakantie appartementen verdeeld over drie complexen. Vanuit de appartementen heeft u een weids uitzicht over het Leukermeer, de jachthaven of de stranden.

Zijn de appartementen geschikt om te verhuren?

Wilt u een vakantie appartement kopen en verhuren? Dat kan bij Marina Resort Leukermeer. Het is mogelijk om het appartement deels of volledig te verhuren. De verhuur wordt verzorgd door onze professionele verhuurorganisatie. 

Wat zijn de rendementen bij verhuur?

Bij Marina Resort Leukermeer spreken we niet over vaste rendementen of een rendementsgarantie. Wel ontvangt u van ons een transparant en duidelijk inzicht in de verhuuropbrengsten, zodat u een reële verwachting heeft van het rendement op uw investering.