1. Beleggen in vastgoed
  2. Inkomsten uit verhuur
  3. Volledig verzorgde verhuur

Huis kopen en verhuren

Een huis kopen en verhuren is een veelvoorkomende vorm van beleggen in vastgoed. Zeker met de huidige lage rentestand is het een geschikte manier om uw vermogen te laten groeien. Enerzijds heeft u de kosten van de aankoop van de woning, anderzijds staan daar de opbrengsten uit de verhuur tegenover. Vastgoed is een investering die in het algemeen zijn waarde houdt, mits aangekocht voor een marktconforme prijs of lager.

Bekijk de vakantiehuizen
 

Huis kopen voor verhuur

Bij het kopen van een huis met als doel dit te verhuren, zijn er twee soorten woningen te onderscheiden: woningen bestemd voor permanente bewoning of woningen bestemd voor recreatief gebruik. De woningen op Marina Resort Leukermeer zijn specifiek voor recreatief gebruik of als tweede huis. Deze woningen in Limburg zijn ook bekend als vakantiehuis, vakantiewoning of recreatiewoning.

Dat een woning bestemd is voor recreatief gebruik, zegt niets over de kwaliteit van het vakantiehuis. Er zijn hele eenvoudige en hele luxe woningen te koop, die qua uitvoering, materiaalgebruik, isolatie en comfort niet onderdoen voor een exclusieve villa. De bestemming recreatief gebruik bepaalt dat er in de woning niet gewoond mag worden en dat deze enkel gebruikt mag worden voor – kortstondige – verhuur. Deze bestemming ligt vast in het bestemmingsplan van de gemeente waarin de betreffende woning staat.

De ligging van Marina Resort Leukermeer is uniek voor Limburg. Gelegen aan het Leukermeer tussen Nationaal Park De Maasduinen en de Maas is dit de ideale omgeving voor elke watersportliefhebber. Koopt u een vakantiehuis op Marina Resort Leukermeer, dan kunt u ook gebruik maken van alle faciliteiten. Denk hierbij aan het zwembad, de supermarkt, de fitness, de bowling, het strand, de beachclub en de fiets- en scooterverhuur.

Vraag de brochure aan
 

Vakantiehuis kopen en verhuren

Zoekt u een vakantiehuis met als doel dit te kopen en te verhuren dan heeft Marina Resort Leukermeer diverse mogelijkheden. Op dit nieuw te realiseren resort worden luxe villa’s en ruime appartementen gebouwd. Alle vakantiehuizen zijn geschikt voor de verhuur maar mogen ook voor eigen gebruik worden aangewend. Het resort heeft een eigen verhuurorganisatie die alles omtrent de verhuur van uw woning voor u regelt. Zij verzorgen de boekingen, innen de huurinkomsten, zorgen voor de schoonmaak en vervangen het klein inventaris, zoals een bord of glas, mocht er iets kapot zijn gegaan. 

Wilt u een recreatiewoning kopen om deze te verhuren dan is een woning op Marina Resort Leukermeer een goede keuze. De professionele verhuurorganisatie regelt alles rondom de verhuur en het beheer van uw vakantiehuis. U kunt bij ons zorgeloos een vakantiehuis kopen voor de verhuur. Wilt u meer weten over de mogelijkheden om een huis te kopen en te verhuren op Marina Resort Leukermeer? Plan dan een bezichtiging of neem telefonisch contact met ons op: +31 (0) 654697271. Wij staan graag voor u klaar!

Neem contact met ons op

Bekijk ons aanbod

14 Objecten