Landal GreenParks breidt uit met Marina Resort Well; een unieke vakantiebestemming in Noord-Limburg

Aan het Leukermeer tussen de Maas en Nationaal Park de Maasduinen

Den Haag, 1 juni 2021 – Landal GreenParks breidt uit met een unieke nieuwe vakantiebestemming aan het water: Landal Marina Resort Well in Noord-Limburg. Aan de ca 80 ha. grote recreatieplas Leukermeer, tussen de Maas en Nationaal Park De Maasduinen, worden 148 luxe vakantiewoningen en 34 appartementen gebouwd. Het nieuwe resort wordt ontwikkeld door de familie van Wiefferen, die al 36 jaar het naastgelegen vijf sterren Vakantiepark Leukermeer exploiteert. Gasten van het resort kunnen straks gebruik maken van de bestaande faciliteiten zoals binnen- en buitenzwembaden, strandbaden, een supermarkt, fitnessclub, beachclub, jachthaven, aquapark en andere wateractiviteiten. 

Landal GreenParks gaat in samenwerking met Vakantie & Resort Leukermeer de verhuur van het nieuwe resort verzorgen. Inmiddels is de bouw van fase 1 gestart, die bestaat uit diverse luxe accommodaties voor 2 tot 20 personen.

Landal Marina Resort Well biedt genoeg ruimte en rust voor iedereen. Het Resort ligt aan het water en een deel van de vakantiewoningen heeft een eigen aanlegsteiger. Ideaal voor watersporters, want het Leukermeer staat in directe verbinding met de Maas. Het resort beschikt over diverse stranden rondom het meer. Het onderscheidt zich niet alleen door de unieke ligging aan het water, maar ook door de hoogwaardige en tijdloze architectuur van de vakantiewoningen en appartementen. Stoer, luxe, water en natuur zijn de kenmerken van dit nieuwe resort.

“We zijn bijzonder verheugd om dit exclusieve resort te mogen toevoegen aan onze portfolio. De ligging, de kwaliteit van de vakantiewoningen en appartementen en de uitgebreide faciliteiten op het park sluiten perfect aan op onze ambities voor hoogwaardige vakantieresorts op bijzondere bestemmingen. We hebben veel vertrouwen in de familie Van Wiefferen, die het resort ontwikkelt en Landal heeft geselecteerd als verhuurpartner,” aldus Dirk Anbeek, algemeen directeur van Landal GreenParks.

De familie Van Wiefferen exploiteert onder andere ook het naastgelegen vijf sterren Vakantie & Resort Leukermeer en ontwikkelen het nieuwe resort in nauwe samenwerking met Vastbouw: “We zijn er trots op om met een gerenommeerde partij als Landal GreenParks in zee te kunnen gaan voor de verhuur van het nieuwe Marina Resort Well. We bieden de eigenaren van onze vakantiewoningen en appartementen een betrouwbare partner, die hen ontzorgt op het gebied van verhuur. Zij kiezen hiermee voor hoge kwaliteit, een betrouwbare verhuurpartner en een optimale bezettingsgraad. Zo ontwikkelt het rendement zich ook op de lange termijn.”

Gevarieerd aanbod vakantiewoningen

De kwalitatief hoogwaardige vakantiewoningen, in grootte variërend van 4 tot 20 personen, zijn vrijwel allemaal vrijstaand en worden gebouwd op royale kavels. Veel hebben een terras aan het water met zicht op het Leukermeer en eigen aanlegsteiger. Er wordt een aantal levensloopbestendige vakantiewoningen gerealiseerd en er zijn diverse upgrademogelijkheden beschikbaar.

Appartementen

De exclusieve appartementen direct aan de haven en het strand op Landal Marina Resort Well zijn verdeeld over drie complexen en hebben een eigen parkeergelegenheid. Door de ligging op een landtong is er, vanaf alle zijden, een prachtig uitzicht vanaf het privé-terras over het Leukermeer. Er zijn diverse 2- en 4-persoons appartementen beschikbaar, waarvan een aantal met sauna.

Op de kop van de landtong worden de horecafaciliteiten uitgebreid met een exclusief restaurant. 

Prachtige ligging met rondom natuur 

Landal Marina Resort Well ligt in Well, een pittoresk Maasdorp binnen de Gemeente Bergen. Deze groene gemeente ligt in het topje van Limburg, vlakbij de Duitse grens. Het resort ligt in een van de mooiste natuurgebieden van Limburg: Nationaal Park De Maasduinen, een uniek gebied aan de rand van Noord-Limburg met bossen, heide, stuifduinen en vennen. In de directe omgeving liggen vele pittoreske dorpjes zoals Arcen met de Kasteeltuinen en de Hertog Jan Brouwerij, bedevaartsoort Kevelaer en nog meer natuur, zoals Nationaal Park De Groote Peel en de Mookerheide. Een ideale omgeving voor prachtige wandelingen, afwisselende fietstochten, spectaculaire mountainbikeroutes en uitgebreide ruiterroutes. 

Watersport en jachthaven

Wie de Limburgse wateren wil verkennen vindt in de eigen jachthaven van het resort de perfecte uitvalsbasis voor korte of lange vaartochten op de Maas en de aansluitende Limburgse plassen. Vanaf het Leukermeer vaart men zo de Maas op. Andere wateractiviteiten zoals: zeilen, suppen, surfen, kanoën en waterfietsen ontbreken natuurlijk niet. Het park beschikt over een aquapark, wakeboardschool en verhuurt zelf motorboten en sloepen.
De nabijgelegen steden Venlo, Nijmegen en Düsseldorf lenen zich uitstekend voor een dagje winkelen en golfliefhebbers kunnen hun hart ophalen op de Golfbaan van Landgoed Bleijenbeek in Afferden en de Golf- en Countryclub Geijsteren.

De vakantiewoningen en appartementen op Landal Marina Resort Well worden verkocht via www.marinaresortleukermeer.nl/landal/