• Nieuwbouw vakantiepark in Limburg
  • Professionele verhuurorganisatie Landal GreenParks
  • Beleggen met aantrekkelijk rendement

Een nieuwbouw vakantiewoning

Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie

De vakantiewoningen van Marina Resort Leukermeer zijn allemaal nieuw gebouwd en voldoen hierdoor ook aan de laatste duurzaamheidseisen. Dit nieuwbouwvakantiepark in Limburg is gelegen aan het Leukermeer en nabij de Maas en haar plassen. Of u nu op zoek bent naar een nieuwbouw recreatiewoning voor eigen gebruik, het behalen van een aantrekkelijk rendement of een combinatie van beide; bij Marina Resort Leukermeer is het alle drie mogelijk! De locatie in combinatie met het werk van onze verhuurorganisatie Landal GreenParks zorgt voor een optimale bezettingsgraad en een aantrekkelijk rendement. Dankzij onze ligging in het zuiden van Nederland zien wij naast de vele Nederlandse bezoekers ook veel Duitse en Belgische gasten. Hiermee genereren we jaarrond veel bezoekers. Wilt u alvast extra informatie ontvangen over de woningen of de verschillende investeringsvormen?

 
 

Het aanbod nieuwbouw recreatiewoningen:

De vakantiewoningen van Marina Resort Leukermeer

Vanaf €650.000,- kunt u investeren in een recreatiewoning in het Limburgse Well. De verschillende nieuwbouw vakantiewoningen zijn geschikt voor 2 tot 20 personen en hebben allen een hoogwaardige en tijdloze architectuur. De meeste woningen zijn voorzien van een sauna zodat u en uw gasten optimaal tot rust kunnen komen. In de huidige recreatiemarkt zien we namelijk dat er veel vraag is naar wellness vakantiewoningen. Men wil soms even aan de drukte ontsnappen en helemaal ontspannen. Wanneer u de vakantiewoning wilt verhuren wordt u volledig ontzorgd door onze professionele verhuurorganisatie Landal GreenParks. Benieuwd naar de mogelijkheden?

 

Of laat ons u terugbellen

Beleggen in nieuwbouw recreatiewoningen

Naast dat u heerlijk kunt ontspannen met uw gezin/familie, is het ook een geschikte investering om te profiteren van een aantrekkelijk rendement. Tevens is een recreatiewoning op een nieuwbouw vakantiepark een waardevaste investering, mede door de hoogwaardige steenbouw. Een ander voordeel bij de investering in dit nieuwbouw recreatieproject is dat u, naast de aankoop van een vakantiehuis, ook toegang heeft tot de diverse faciliteiten van het park. Culinair genieten in de beachclub en toegang tot de jachthaven, het zwembad en het zandstrand. Zo hoeft niemand zich te vervelen tijdens het verblijf in uw eigen nieuwbouw vakantiehuis! Het oog voor detail bij de ontwikkeling van dit nieuwbouw vakantiepark laat de kwaliteit zien van onze organisatie. Kortom, de duurzame en exclusieve nieuwbouw recreatiewoningen bij Marina Resort Leukermeer bieden u diverse opties.