1. Investeren met weinig risico
  2. Aantrekkelijk rendement
  3. Luxe vakantiewoningen

Investeer in recreatief vastgoed op Marina Resort Leukermeer

Investeren in vastgoed is investeren met weinig risico en een aantrekkelijk rendement. Dat maakt investeren in recreatief vastgoed een goed alternatief voor beleggen, banksparen of een reguliere spaarrekening. De vraag naar vakantiehuizen in eigen land neemt steeds verder toe. Daarbij hebben de vakantiegangers een voorkeur voor moderne en luxe vakantievilla’s. De vakantievilla’s op Marina Resort Leukermeer sluiten perfect aan op deze voorkeur.

Marina Resort Leukermeer heeft een unieke ligging

De ligging van Marina Resort Leukermeer is uniek voor Nederland. Gelegen tussen Nationaal Park De Maasduinen en Maaspark Well is het een fantastisch gebied voor elke natuur- en watersportliefhebber. De open verbinding met de Maas maakt het resort tot een geweldige uitvalsbasis om het gebied van de Maasplassen te verkennen. Limburg staat sowieso in de top 3 van populairste vakantiebestemmingen. Een goede uitgangspositie om te investeren in een vakantiewoning in Limburg.

Bekijk de vakantiehuizen
 

Ruim aanbod in recreatief vastgoed

Op Marina Resort Leukermeer komen 148 recreatiewoningen en 34 appartementen. Deze woningen kunnen zowel voor eigen gebruik als voor de verhuur worden ingezet. Een combinatie van eigen gebruik en verhuur is ook mogelijk. De verhuur van de vakantiewoningen is in handen van de eigen professionele verhuurorganisatie. Zij verzorgen het volledige traject van reservering tot check-out. Als eigenaar van de woning heeft u geen omkijken naar de verhuur en beheer van uw woning.

De woningen variëren in grootte van een 2-persoons appartement tot een 20-persoons familiehuis. Woningen direct aan het water hebben een eigen aanlegsteiger. Bent u geen watersportliefhebber? Kies dan voor een luxe vakantievilla met buitenwellness of een woning in het bos. Heerlijk genieten in een jacuzzi of hot tub. In totaal heeft u de keuze uit 14 verschillende type woningen. Op de plattegrond kunt u de ligging van de woningen zien.

 
 

Rendement op een vakantiewoning

Om u een indruk te geven van het mogelijke rendement dat u kunt behalen met uw investering in een vakantievilla, hebben wij een rendementsprognose voor u opgesteld. De prognose is een indicatie van het rendement over een periode van 10 jaar. Het uiteindelijke rendement is afhankelijk van diverse factoren. Bijvoorbeeld het aantal weken waarin uw vakantiehuis beschikbaar is voor verhuur. Opteert u voor het hoogste rendement, dan gaat u jaarrond verhuren. Onze adviseur kan u hier in een persoonlijk gesprek alles over vertellen.

Ontdek de mogelijkheden

Vakantiewoning voor eigen gebruik

Natuurlijk kunt u uw woning ook voor eigen gebruik inzetten. In dat geval bepaalt u zelf wanneer u gebruik maakt van uw woning. Heerlijk weg in het weekend en genieten van de natuur en alle watersportactiviteiten. Is het een keer wat minder mooi weer dan zijn er ook diverse indoor faciliteiten zoals een overdekt zwembad, bowling, fitness en binnenspeeltuin. Over de boodschappen hoeft u zich geen zorgen te maken. De eigen supermarkt biedt een volledig assortiment. Heeft u geen zin om te koken? Geniet dan van een pizza, frietje of diner in het beach restaurant. Marina Resort Leukermeer is daarmee ook uitstekend geschikt voor vakanties met het hele gezin.

Vraag de brochure aan
 

Speciale actie voor The Visionaire Life lezers

Voor de lezers van The Visionaire Life hebben we een speciale actie.
Bewaar uw papieren magazine goed. Koopt u een woning op Marina Resort Leukermeer EN kunt u een papieren versie van The Visionaire Life laten zien? Dan krijgt u van ons een The Bastard BBQ ter waarde van € 1249,-.

Benieuwd naar de mogelijkheden om te investeren in een vakantiewoning op Marina Resort Leukermeer? Plan een afspraak voor een bezoek op locatie of neem contact op met een van onze adviseurs.

 
Neem contact met ons op
Speciale Actie The Visionaire Life

Bekijk ons aanbod

15 Objecten