1. Waardevaste investering
  2. Groot aanbod vakantiehuizen
  3. Voor eigen gebruik of verhuur

Tweede huis kopen

Op Marina Resort Leukermeer kunt u een tweede huis kopen en verhuren. Het vakantiepark ligt in Limburg, in het dorp Well (gemeente Bergen). Door de ligging aan het Leukermeer en met een vrije doorvaart naar de Maas is dit een paradijs voor watersportliefhebbers. Het aanbod aan recreatiewoningen is divers, van 2-persoons appartementen tot 16-persoons villa's en vrijwel alles wat daartussen zit. Marina Resort Leukermeer beschikt over uitgebreide faciliteiten. Denk hierbij aan een zwembad, bowling, coffeelounge, fitness, aquapark, fietsverhuur, restaurant en supermarkt. Deze uitgebreide voorzieningen maken het tot een ideale locatie om een tweede huis te kopen om te verhuren.

Bekijk de vakantiehuizen
 

Het verhuren van de vakantiewoning

Bij het kopen van een tweede huis op Marina Resort Leukermeer zijn er drie mogelijkheden voor het gebruik van uw huis:

  • Volledig eigen gebruik: u gebruikt uw woning zelf en stelt deze niet beschikbaar voor verhuur
  • Volledige verhuur: uw woning wordt altijd verhuurd en u kunt zelf geen gebruik maken van de woning
  • Combinatie van eigen gebruik en verhuur: uw woning is deels beschikbaar voor de verhuur en daarnaast maakt u ook zelf gebruik van uw woning voor bijvoorbeeld een weekendje weg of weekje vakantie

U kiest zelf hoe u uw vakantiehuis op Marina Resort Leukermeer gebruikt.

Plan een bezichtiging op locatie
 

Het kopen van een tweede huis voor de verhuur

Op Marina Resort Leukermeer kunt u een tweede huis kopen en verhuren. Het resort beschikt hiervoor over een eigen professionele verhuurorganisatie die samenwerkt met verschillende touroperators. Zij regelen de verhuur en de facturatie, houden toezicht, ontvangen de gasten die uw woning huren, zorgen voor de schoonmaak en vervangen klein inventaris als er iets stuk gaat. Ze nemen voor u het beheer van uw woning uit handen en u ontvangt hiervoor de huurinkomsten. Op de pagina investeren vindt u hierover nog meer informatie. 

Een groot voordeel van het laten verhuren van uw vakantiewoning door een verhuurorganisatie is dat zij u volledig ontzorgen. Ramen zemen, tuinonderhoud of een grote schoonmaakbeurt? Dit alles wordt voor u verzorgd. U hoeft dus niet zelf in de auto te stappen om een lamp te vervangen of een verstopte afvoer te verhelpen. Wanneer u kiest voor het kopen van een tweede huis op Marina Resort Leukermeer kunt u de verhuur met een gerust hart overlaten aan de verhuurorganisatie. Zij ontzorgen u volledig en u kunt er gerust op zijn dat uw tweede huis in goede handen is.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor de koop en verhuur van een tweede huis op Marina Resort Leukermeer? Plan dan een afspraak voor een bezoek op locatie of bel met een van onze adviseurs: +31654697271.
 

Neem contact met ons op

Bekijk ons aanbod

14 Objecten