• Beleggen in recreatief vastgoed
  • Inkomsten uit verhuur
  • Professionele verhuurorganisatie

Vakantiehuis kopen en verhuren

Een vakantiehuis kopen en verhuren is een veelvoorkomende vorm van beleggen in vastgoed. Zeker met de huidige rentestand is het een geschikte manier om uw vermogen te laten groeien. Enerzijds heeft u de kosten van de aankoop van de woning, anderzijds staan daar de opbrengsten uit de verhuur tegenover. Vastgoed is over het algemeen een waardevaste investering en het kan u bij verhuur een aantrekkelijk rendement opleveren. Een vakantiehuis kopen en verhuren is, dankzij de professionele verhuurorganisatie van Marina Resort Leukermeer, een zorgeloze investering.

Ruime keuze bij Marina Resort Leukermeer

Vakantiewoning kopen en verhuren in Limburg

Wilt u een woning kopen voor de verhuur dan zijn er twee soorten woningen te onderscheiden: woningen bestemd voor permanente bewoning of woningen bestemd voor recreatief gebruik. De woningen op Marina Resort Leukermeer zijn specifiek voor recreatief gebruik of als tweede huis.

Zoekt u een vakantiehuis met als doel dit te kopen en te verhuren dan heeft Marina Resort Leukermeer diverse mogelijkheden. Op het resort worden luxe vakantiewoningen gebouwd. Alle vakantiehuizen zijn geschikt voor de verhuur (geheel of gedeeltelijk) maar mogen ook voor eigen gebruik worden aangewend. Het resort heeft een professionele verhuurorganisatie die alles omtrent de verhuur van uw woning voor u regelt. Zij verzorgen de boekingen, innen de huurinkomsten, zorgen voor de schoonmaak en vervangen het klein inventaris, zoals een bord of glas, mocht er iets kapot zijn gegaan.

Een vakantiehuis kopen en verhuren bij Marina Resort Leukermeer:

  • Appartementen voor 2 tot 4 personen
  • Vakantiewoningen voor 4 tot 20 personen
  • Veel oog voor duurzaamheid (gasloze installatie, 100% groene stroom, herbruikbare materialen)
  • Luxe extra's: direct aan het water, wellness uitvoering of met eigen aanlegsteiger
 
 

Vakantiewoning kopen voor de verhuur

Een vakantiewoning kopen en verhuren kan bij Marina Resort Leukermeer op twee manieren. U kunt kiezen voor volledige of gedeeltelijke verhuur. Een vakantiehuis kopen en volledig verhuren betekent dat u er zelf geen gebruik van kunt maken. Daarentegen ontvangt u een aantrekkelijk rendement. Wilt u een vakantiehuis kopen om te verhuren maar er toch ook zelf af en toe gebruik van maken? Dan heeft u de mogelijkheid om de woning gedeeltelijk te verhuren. Wanneer u er zelf geen gebruik van maakt stelt u deze beschikbaar voor de verhuur. Uiteraard zal uw rendement bij deze optie minder zijn dan als u kiest voor volledige verhuur. 

Heeft u interesse in een nieuwbouw vakantiehuis kopen en deze te verhuren? Bekijk dan hieronder ons aanbod of neem via de knop contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Bekijk ons aanbod

12 objecten

Veelgestelde vragen

Vanaf welk bedrag kan ik een vakantiehuis kopen en verhuren?

Bij Marina Resort Leukermeer kunt u een recreatiewoning kopen vanaf €650.000. De nieuw gebouwde woningen op dit luxe resort zijn van hoge kwaliteit en voorzien van eigentijdse architectuur.

Wat is het grote voordeel van een vakantiehuis kopen en verhuren?

Dankzij de unieke ligging, in Limburg aan het water, zijn de vakantiewoningen zeer geschikt voor de verhuur. Er is veel vraag in deze regio om een vakantiehuis te huren. Dit zorgt voor een gunstige verhuurprognose en een aantrekkelijk rendement voor u als eigenaar. 

Welk rendement kan ik verwachten als ik een huis koop voor de verhuur?

Een vakantiehuis kopen en verhuren gebeurd bij Marina Resort Leukermeer niet met een vast rendement of een rendementsgarantie. Wel ontvangt u een transparant en duidelijk inzicht in de verhuuropbrengsten, zodat u een reële verwachting heeft van het te maken rendement.

Waar in Limburg kan ik een huis kopen om te verhuren?

Marina Resort Leukermeer is een nieuw te bouwen resort met luxe vakantiewoningen. Al onze vakantiewoningen zijn tevens geschikt voor de (gedeeltelijke) verhuur. U kunt bovendien ook nog kiezen voor een recreatiewoning direct aan het water, een zeer gewilde locatie op ons resort.