• Beleggen in recreatief vastgoed
 • Aantrekkelijk rendement uit verhuur
 • Professionele verhuurorganisatie Landal GreenParks
 • Gelegen in het toeristische Limburg

Een recreatiewoning als investering

Bij Marina Resort Leukermeer kunt u een recreatiewoning kopen en deze laten verhuren door onze professionele verhuurorganisatie Landal GreenParks. Bij een aantal recreatiewoningen is het mogelijk om een gegarandeerd rendement tot wel 5,5% te krijgen. Ook bij een variabel rendement kunt u aantrekkelijke rendementen behalen, u bepaalt dan zelf voor hoeveel weken u de woning zelf gebruikt en voor de verhuur beschikbaar stelt. In beide gevallen wordt u de alledaagse taken van verhuur uit handen genomen door onze verhuurorganisatie, maar houdt u altijd inzage via de online eigenarenomgeving. Wilt u meer weten?

 
 

Of neem direct contact met ons op

Onze vakantiewoningen voor verhuur:

Bekijk het complete aanbod

Marina Resort Leukermeer: Vakantiewoningen te koop voor verhuur

Een vakantiehuis kopen en verhuren is een veelvoorkomende vorm van investeren in vastgoed. Door te verhuren creëert u een passieve inkomstenstroom dankzij de maandelijks te ontvangen verhuuropbrengsten. Het beheer van uw woning en het vakantiepark wordt volledig voor u verzorgd, daar heeft u geen omkijken naar. Daarnaast is het een goede optie om uw beleggingsportefeuille te spreiden en uw vermogen niet in waarde te laten verminderen door bijvoorbeeld inflatie. De inflatie kan namelijk worden opgevangen door de prijsindex van de huurprijzen en daarnaast is er nog steeds een gemiddelde waardeontwikkeling van ca. 2% netto per jaar! 

De vakantiewoningen voor verhuur:

 
  Zijn geschikt voor 2 tot 20 personen
  Hebben extra luxe mogelijkheden: direct aan het water of met wellness uitvoering
  Zijn duurzaam (gasloze installatie, 100% groene stroom, herbruikbare materialen)
  Liggen op een resort met talloze faciliteiten voor jong en oud
 
 

Een recreatiewoning kopen en verhuren in Limburg

Marina Resort Leukermeer is gelegen in Noord-Limburg, tegen de grens van Duitsland. Deze locatie heeft er mede voor gezorgd dat Duitse, Belgische en Nederlandse gasten het park goed kunnen vinden, dit zien wij ook terug in een hoge bezettingsgraad. De ligging tussen de Maas en ​​Nationaal Park De Maasduinen maakt het resort aantrekkelijk voor natuurliefhebbers en mensen die graag rondvaren, wat ook is terug te lezen in de reviews. De gasten van uw woning kunnen ook een bezoek brengen aan nabijgelegen steden als Nijmegen, Venray, Venlo of het Duitse Mönchengladbach. Uit de reviews blijkt dat de gasten van het park ook buitengewoon tevreden zijn en het park beoordelen met een 4,6/5! Benieuwd naar het (positieve) effect op uw rendement?

 

Maak alvast kennis met Marina Resort Leukermeer:

Veelgestelde vragen:

Vanaf welk bedrag kan ik een vakantiehuis kopen en verhuren?

Bij Marina Resort Leukermeer kunt u onder andere een recreatiewoning kopen aan het water of met wellness opties. De nieuw gebouwde woningen op dit luxe resort zijn van hoge kwaliteit en voorzien van eigentijdse architectuur.

Wat is het grote voordeel van een vakantiehuis voor de verhuur?

Dankzij de unieke ligging in Limburg aan het water zijn de vakantiewoningen zeer geschikt voor de verhuur. Er is veel vraag in deze regio om een vakantiehuis te huren. Dit zorgt voor een gunstige verhuurprognose en een aantrekkelijk rendement voor u als eigenaar.