• Beleggen in recreatief vastgoed
 • Aantrekkelijk rendement uit verhuur
 • Professionele verhuurorganisatie Landal GreenParks
 • Gelegen in het toeristische Limburg

Een recreatiewoning als investering

Een vakantiehuis kopen en verhuren is een veelvoorkomende vorm van investeren in vastgoed. Door te verhuren creëert u een passieve inkomstenstroom dankzij de maandelijks te ontvangen verhuuropbrengsten. Daarnaast is het een goede optie om uw beleggingsportefeuille te spreiden en uw vermogen niet in waarde te laten verminderen door bijvoorbeeld inflatie. De inflatie kan namelijk worden opgevangen door de prijsindex van de huurprijzen en daarnaast is er nog steeds een gemiddelde waardeontwikkeling van ca. 2% netto per jaar! Een vakantiehuis kopen en verhuren is, dankzij de professionele verhuurorganisatie van Marina Resort Leukermeer, een zorgeloze investeringDeze organisatie zorgt voor de verhuur en het beheer en onderhoud van uw vakantiewoning. Wilt u alvast meer weten over de verhuur van uw vakantiehuis?

 
 

Of neem direct contact met ons op

Impressie van onze woningen om te verhuren:

Bekijk het complete aanbod

Vakantiewoning kopen en verhuren bij Marina Resort Leukermeer

Zoekt u een vakantiehuis met als doel dit te kopen en te verhuren dan heeft Marina Resort Leukermeer diverse mogelijkheden. Alle vakantiehuizen zijn geschikt voor de verhuur (geheel of gedeeltelijk) maar mogen ook voor eigen gebruik worden aangewend. Wanneer u besluit de vakantiewoning te gaan verhuren, verzorgd onze professionele verhuurorganisatie Landal GreenParks alles omtrent de verhuur van uw woning. Zij verzorgen de boekingen, innen de huurinkomsten, zorgen voor de schoonmaak en vervangen het klein inventaris, zoals een bord of glas, mocht er iets kapot zijn gegaan. Daarnaast wordt de (online) marketing verzorgd en werken wij samen met diverse touroperators. Hierdoor kunnen wij werken met een optimale bezettingsgraad en voor u een aantrekkelijk rendement

De vakantiewoningen:

 
  Zijn geschikt voor 2 tot 20 personen
  Hebben extra luxe mogelijkheden: direct aan het water of met wellness uitvoering
  Zijn duurzaam (gasloze installatie, 100% groene stroom, herbruikbare materialen)
  Liggen op een resort met talloze faciliteiten voor jong en oud
 
 

Een vakantiehuis in Limburg

Marina Resort Leukermeer is gelegen in Noord-Limburg, tegen de grens van Duitsland. Wanneer u besluit uw vakantiewoning te kopen voor de verhuur kunt u dus gasten verwachten vanuit Nederland, Duitsland én België. Het resort ligt tussen de Maas en Nationaal Park De Maasduinen, wat de omgeving voor natuurliefhebbers zeer aantrekkelijk maakt. Uw gasten kunnen ook een bezoek brengen aan nabijgelegen steden als Nijmegen, Venray, Venlo of het Duitse Mönchengladbach. Naast de faciliteiten op het resort is er dus ook genoeg te beleven in de omgeving. Wilt u weten wat er nog meer te beleven is in de omgeving van Marina Resort Leukermeer?

 

Maak alvast kennis met Marina Resort Leukermeer:

Vragen van eerdere geïnteresseerden:

Vanaf welk bedrag kan ik een vakantiehuis kopen en verhuren?

Bij Marina Resort Leukermeer kunt u een recreatiewoning kopen vanaf €650.000. De nieuw gebouwde woningen op dit luxe resort zijn van hoge kwaliteit en voorzien van eigentijdse architectuur.

Wat is het grote voordeel van een vakantiehuis voor de verhuur?

Dankzij de unieke ligging in Limburg aan het water zijn de vakantiewoningen zeer geschikt voor de verhuur. Er is veel vraag in deze regio om een vakantiehuis te huren. Dit zorgt voor een gunstige verhuurprognose en een aantrekkelijk rendement voor u als eigenaar.