• Luxe vakantiewoningen in Limburg
  • Voor eigen gebruik of (gedeeltelijke) verhuur
  • Op slechts 15 km van Arcen

Een vakantiewoning kopen nabij Arcen

Bij Marina Resort Leukermeer in Limburg heeft u de unieke mogelijkheid om een vakantiehuis nabij Arcen te kopen. Door de prachtige ligging aan het Leukermeer is ons resort de ideale vakantiebestemming voor water(sport)liefhebbers. U kunt bij ons een vakantiewoning kopen met het doel om zelf gebruik te maken van de woning. Wilt u liever investeren in een vakantiewoning en rendement ontvangen? Dan is een recreatiewoning kopen om deze te verhuren een interessante optie. U kunt ook kiezen voor een combinatie van eigen gebruik en verhuur. Vind uw droomhuis tussen het exclusieve aanbod luxe vakantiehuizen bij Marina Resort Leukermeer!

Ontdek ons aanbod:

13 objecten

Investeren in een vakantiehuis nabij Arcen

Gelegen op 18 minuten rijden van het gezellige dorp Arcen vindt u Marina Resort Leukermeer. Wij bieden luxe vakantiewoningen die geschikt zijn voor maximaal 20 personen. Een aantal van onze vakantiehuizen liggen direct aan het water, deze woningen zijn ook voorzien van een eigen aanlegsteiger. Er zijn ook extra wellnessfaciliteiten mogelijk zoals een sauna, spa en/of regendouche. Een luxe nieuwbouw vakantiewoning kopen op Marina Resort Leukermeer is mogelijk voor verschillende doeleinden: eigen gebruik, volledige verhuur of gedeeltelijke verhuur. De verhuur wordt volledig verzorgd door onze professionele verhuurorganisatie. U heeft hier dus geen omkijken naar en ontvangt bovendien een aantrekkelijk rendement.

 

Uw investering:

  • Luxe vakantiewoningen aan het water
  • Voor eigen gebruik, verhuur of beide
  • Professionele verhuurorganisatie
  • Aantrekkelijk rendement
  • Opties voor wellness
  • Unieke locatie aan het water in Limburg
  • Fiscale ondersteuning en advies
 

Ontdek ons luxe resort nabij Arcen

Marina Resort Leukermeer biedt de ideale omgeving voor een heerlijke vakantie nabij Arcen. Ons park biedt vele recreatiemogelijkheden door de ligging aan het Leukermeer. In Arcen zelf zijn de Kasteeltuinen en de Hertog Jan Brouwerij populaire uitjes. Verder kunt u in de omgeving prachtig fietsen, varen of wandelen. Bovendien heeft u als eigenaar ook toegang tot alle faciliteiten van het aangrenzende vakantiepark. Daar zijn onder andere meerdere zwembaden, diverse stranden, een supermarkt, onze Beachclub Leukermeer en een jachthaven te vinden. Wilt u meer informatie over het kopen van een vakantiehuis? U kunt een bezoek brengen aan onze evenementen, onze brochure aanvragen of rechtstreeks contact opnemen voor het maken van een afspraak met één van onze adviseurs.

Hier vindt u ons resort:

Veelgestelde vragen:

• Wat zijn de voordelen van investeren in een vakantiewoning?

Investeren in een luxe vakantiewoning bij Marina Resort Leukermeer is een interessant alternatief voor een spaarrekening doordat de rentes historisch laag zijn. Een investering in een vakantiehuis is waardevast, u ontvangt een aantrekkelijk rendement en uw vakantiewoning stijgt in waarde!

• Welke fiscale regels spelen een rol?

De fiscale regels die op uw investering van toepassing zijn hangen af van uw persoonlijke situatie. Onze professionele adviseurs voorzien u graag van persoonlijk advies. Neem contact met ons op om een bezoek of een videogesprek in te plannen.