• Gelegen op 15 minuten rijden van Arcen
  • Eigen gebruik of (gedeeltelijke) verhuur
  • Op een unieke locatie in Limburg

Vakantiewoning kopen nabij Arcen

Bij Marina Resort Leukermeer in Limburg heeft u een unieke mogelijkheid om een vakantiehuis nabij Arcen te kopen. Door de prachtige ligging aan het Leukermeer is ons resort de ideale vakantiebestemming voor water(sport)liefhebbers. U kunt een vakantiehuis kopen nabij Arcen met als doel om vooral zelf gebruik te maken van de woning. Wilt u echter liever investeren in een vakantiewoning en rendement ontvangen? Dan is een recreatiewoning kopen nabij Arcen met als doel deze te gaan verhuren een interessante optie. Tussen ons exclusieve aanbod luxe vakantiehuizen die te koop zijn bij Marina Resort Leukermeer zit wellicht uw droomhuis. 

Ontdek ons aanbod
 

Vakantiehuis te koop nabij Arcen aan het water

Gelegen op 15 minuten rijden van Arcen vindt u Marina Resort Leukermeer. Dit gloednieuwe vakantieresort is de plek voor een vakantiewoning aan het water. Een woning kopen doet u voor 2 tot maximaal 20 personen. U kunt de woning naar wens uitzoeken of uitbreiden met luxe extra's. Zo liggen een aantal van de vakantiehuizen direct aan het water, en zijn deze woningen ook voorzien van een eigen aanlegsteiger. Er zijn bij Marina Resort Leukermeer ook extra wellnessfaciliteitemogelijk. Tegen een meerprijs wordt er dan een buitenwellness in de tuin van de woning geplaatst. Deze kan bestaan uit een sauna, spa, douche en loungeset. Voor het extra luxe gevoel beschikt nagenoeg elke woning over slaapkamers met een aangrenzende badkamer. 

Een nieuwbouw vakantiewoning kopen op Marina Resort Leukermeer is mogelijk voor verschillende doeleinden. De keus is volledig aan u en wij adviseren u hierin graag. Wij bieden de volgende mogelijkheden:

  • Volledig eigen gebruik - U koopt de woning en maakt er alleen zelf gebruik van.
  • Volledige verhuur - U kunt zelf geen gebruik maken van de woning, deze stelt u volledig beschikbaar voor de verhuur.
  • Combinatie van eigen gebruik en verhuur - U stelt de woning gedeeltelijk beschikbaar voor de verhuur en kunt er ook zelf nog gebruik van maken.

Besluit u om een vakantiehuis te kopen nabij Arcen voor de (gedeeltelijke) verhuur? Dit wordt dan volledig verzorgd door onze professionele verhuurorganisatie. U heeft hier dus geen omkijken naar en ontvangt bovendien een aantrekkelijk rendement, welke afhankelijk is van de verhuurinkomsten.

Vraag de brochure aan

Lees meer informatie over de verschillende gebruiksvormen

Marina Resort Leukermeer

Marina Resort Leukermeer biedt de ideale omgeving voor een heerlijke vakantie nabij Arcen. Gelegen aan het Leukermeer, en tussen Nationaal Park de Maasduinen en de Maas in, biedt het vele recreatiemogelijkheden. In Arcen zelf zijn de Kasteeltuinen en de Hertog Jan Brouwerij populaire uitjes. Verder kunt u in de omgeving prachtig fietsen, varen of wandelen. Bovendien heeft u, als u een recreatiewoning koopt bij Marina Resort Leukermeer, ook toegang tot alle faciliteiten van het aangrenzende vakantiepark. Daar zijn onder andere meerdere zwembaden, diverse stranden, een supermarkt, onze Beachclub Leukermeer en een jachthaven te vinden.

Wilt u meer informatie over het kopen van een vakantiehuis nabij Arcen? U bent van harte welkom om langs te komen tijdens een van onze evenementen. Uiteraard kunt u ook rechtstreeks contact opnemen voor het maken van een afspraak. Wij helpen u graag verder!

Neem contact met ons op

Vakantiehuizen te koop nabij Arcen

0 Objecten

Lees ook onze blog: