• Exclusief aanbod
  • Inzicht in de verhuuropbrengsten
  • Professionele verhuurorganisatie

Een vakantiewoning kopen om te verhuren

Het rendement op bank- en spaartegoeden is tegenwoordig bijna nihil. Veel mensen zoeken daarom naar een andere manier om hun kapitaal te vergroten. Vakanties in eigen land worden, mede door de recente ontwikkelingen, steeds populairder. Dit maakt het kopen van een vakantiewoning voor de verhuur een geschikte manier om uw kapitaal te vergroten. Het rendement dat u ontvangt over uw investering is een stuk hoger dan bij het traditionele banksparen. Bij Marina Resort Leukermeer heeft u een unieke kans om te investeren in recreatief vastgoed dat zich positioneert in het hogere en luxe segment. Het exclusieve aanbod van Marina Resort Leukermeer bestaat uit duurzame en zeer luxe vakantievilla’s en appartementen. Waar u ook voor kiest, uw vakantievilla wordt gekenmerkt door een eigentijdse architectuur en hoogwaardige bouw.

 

Investeer en verhuur zonder zorgen

De omgeving van Marina Resort Leukermeer is een unieke en zeer geliefde vakantiebestemming, waar ook nu al vele watersportliefhebbers hun vakantie vieren. De vraag naar vakantiehuizen voor korte of langere vakanties is erg groot en zal naar verwachting in de toekomst nog verder groeien. Dit zorgt ervoor dat de verhuurbaarheid van de accommodaties bij Marina Resort Leukermeer hoog is. Onze professionele verhuurorganisatie zal u hierbij volledig ontzorgen. Zij regelen de boekingen, innen de huurinkomsten, zorgen voor de schoonmaak en vervangen het klein inventaris, zoals een bord of glas, mocht er iets kapot zijn gegaan.

Duurzaam investeren:

  • Eigen energieopwekking
  • Gasloze installatie
  • Gebruik van herbruikbare materialen
  • Uitstekende isolatie

Onze vakantiewoningen zijn energiezuiniger dan de wet- en regelgeving in Nederland voorschrijft.

 

Welk rendement kunt u verwachten bij verhuur

Bij Marina Resort Leukermeer ontvangt u geen vast rendement of een rendementsgarantie. Dit doen wij met een reden, want een vast rendement of rendementsgarantie klinkt erg aantrekkelijk, maar vaak zitten er diverse addertjes onder het gras. Hieronder vindt u een paar nadelen van een vast rendement of een rendementsgarantie.

Altijd maar voor een beperkt aantal jaren

Na de afgesproken periode kan uw rendement ernstig terugvallen. Doordat woningen op het park die nog wel rendementsgarantie hebben, voorrang krijgen ten opzichte van uw woning (waarvan de rendementsgarantie is verlopen).

Hogere afschrijving en slijtage

De woning moet in een korte tijd zoveel mogelijkheid geld opleveren en wordt dus zoveel mogelijkheid verhuurd. Dit zorgt voor een hogere afschrijving en slijtage. Deze lasten zullen ten koste gaan van uw rendement.

 

Uw doel is natuurlijk om een vakantiewoning te kopen voor de verhuur en hiermee een aantrekkelijk rendement te behalen. Daarom vindt Marina Resort Leukermeer transparantie en betrouwbaarheid erg belangrijk. Wij zullen u inzicht geven in de verhuuropbrengsten, waarbij wij u ook inzicht bieden in de vaste kosten. Zo weet u precies welke kosten en opbrengsten uw vakantievilla met zich meebrengt.

Wilt u meer informatie over de investerings- en verhuurmogelijkheden van Marina Resort Leukermeer? Maak dan een vrijblijvend afspraak voor een adviesgesprek of vraag onze brochure aan.

Vakantiewoningen voor verhuur

12 objecten