• Exploitatie door Landal GreenParks
 • Volledige ontzorging op het gebied van onderhoud en verhuur
 • 5-sterren faciliteiten

Verhuur van uw woning

Als huiseigenaar van een luxe vakantievilla op Marina Resort Leukermeer kan er ook een aantrekkelijk rendement worden behaald op de woning. U kunt ervoor kiezen om uw woning te verhuren wanneer u er zelf geen gebruik van maakt. Landal GreenParks regelt exclusief de verhuur van uw woning. Wij zorgen voor het beheer van uw woning en leveren diensten aan uw gasten. Zo ontvangt u huurinkomsten terwijl u zorgeloos geniet van uw vakantiewoning. 

De voordelen op een rij:

 • Ontvang huurinkomsten
 • Onderhoud aan uw woning
 • Altijd inzicht in het systeem
 • Koppelingen met touroperators
 
 
 
Verhuren

Over Landal GreenParks

Landal GreenParks: één van de grootste verhuur- en beheerorganisaties van vakantiewoningen in Europa. Deze organisatie beschikt over ruim 100 vakantieparken met meer dan 15.000 woningen. En niet alleen in Nederland, België en Duitsland, maar ook in Engeland, Denemarken, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië en Hongarije. Één van die vakantieparken is Marina Resort Leukermeer. Landal GreenParks is erg trots op dit unieke park aan het Leukermeer met 147 luxe vakantiewoningen en appartementen

  Professionele organisatie

  Al sinds 1954 is Landal GreenParks betrokken bij de ontwikkeling en exploitatie van recreatieparken en heeft al veel ervaring en expertise opgebouwd.

  Toonaangevend

  Landal GreenParks beheert en exploiteert ruim 100 vakantieparken in verschillende landen met meer dan 15.000 woningen en 1100 campingplaatsen.

  Zorgeloos verhuren

  Landal GreenParks neemt de verhuur van uw vakantiewoning volledig voor haar rekening, zodat u nergens naar hoeft om te kijken. Zorgeloos investeren!

Direct profiteren van goede rendementen

Doordat het park grotendeels al in de verhuur is en er een hele goede bezetting en cijfers zijn zijn, profiteert u als koper vrijwel direct van goede, aantrekkelijke rendementen. Tevens kunt u als koper, maar ook uw gasten, onbeperkt gebruikmaken van de 5-sterren faciliteiten van Vakantiepark Leukermeer. Faciliteiten als een padelbaan, aquapark, gamehal, zwembaden, meerdere top restaurants en een schitterende ligging aan het Leukermeer maken een bezoek onvergetelijk. Dit komt ook zeker de verhuur ten goede. Kortom; u stapt al in een lopend succes verhaal

 

Een vakantiewoning voor eigen gebruik of (gedeeltelijke) verhuur