• Woningborggarantie
  • Professionele verkopers
  • Luxe vakantiehuizen

Funda recreatiewoning Limburg

U zoekt via Funda naar een recreatiewoning in Limburg maar kunt Marina Resort Leukermeer niet vinden. Hoe kan dat? Funda is een website waarop woningen die te koop staan worden aangeboden. Het platform is van de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars, en biedt dan ook voornamelijk woningen aan van makelaars die bij de NVM zijn aangesloten. De verkoop van de recreatiewoningen op Marina Resort Leukermeer ligt niet bij een NVM makelaar. Daarom is het aanbod van woningen niet op Funda terug te vinden.

 

Recreatiewoningen te koop op Funda

Voor u als potentiële koper maakt het niet uit dat de recreatiewoning van uw keuze niet te koop is op Funda. Onze verkopers zijn volledig op de hoogte van alles wat komt kijken bij de aankoop van een recreatiewoning. Dit proces is namelijk niet 1-op-1 vergelijkbaar met de aankoop van een woonhuis. Zaken als rendement, verhuurovereenkomst en inventaris komen niet aan de orde bij de koop van een reguliere woning, maar wel bij de koop van een recreatiewoning. U hoeft dan ook niet bang te zijn dat u onvolledig wordt geïnformeerd.

De vakantiehuizen op Marina Resort Leukermeer worden wel onder Woningborggarantie gebouwd. Dit is een garantie voor u als koper, dat, mocht de aannemer failliet gaan, uw woning te allen tijde wordt afgebouwd. Als u dus een woning koopt op het resort, loopt u geen risico dat de woning niet wordt (af)gebouwd. Voor u is dat een extra zekerheid.

Vakantiewoning op Funda

Zo ziet u dat het niet noodzakelijk is om uw ideale vakantiewoning te vinden op Funda. Er zijn tegenwoordig diverse manieren en websites om uw vakantiehuis te vinden. In het geval van Marina Resort Leukermeer loopt de verkoop dus via de eigen projectwebsite. Hierop kunt u het volledige aanbod van de woningen in de eerste fase bekijken.

Heeft u interesse in een recreatiewoning of wilt u meer weten over het aanbod? Neem dan contact op met onze verkopers door te bellen naar +31654697271 of plan een bezichtiging op locatie.

Bekijk ons aanbod

14 objecten