• Unieke locatie aan het water
  • Waardevast investeren
  • Luxe resort in Limburg

Investeren in een vakantiewoning

Investeren in een vakantiewoning op een vakantiepark is kiezen voor een waardevaste investering. Zeker bij Marina Resort Leukermeer, waar het gaat om een nieuw te ontwikkelen en te bouwen vakantiepark. Marina Resort Leukermeer ligt in Well, gemeente Bergen - Limburg, aan de oevers van het Leukermeer. Dit luxe resort is een ideale bestemming voor liefhebbers van watersporten zoals zeilen, zwemmen, suppen, kanoën en wakeboarden. Vele Nederlandse en buitenlandse vakantiegangers brengen jaarlijks hun vakantie door in deze omgeving en de vraag naar accommodaties is dan ook groot.

Op dit nieuwe vakantiepark worden 34 appartementen en 148 woningen gerealiseerd. De stenen recreatiewoningen voldoen aan alle eisen als het gaat om luxe en comfort. Een deel van de woningen ligt aan het water en beschikt over een eigen aanlegsteiger. Iets wat door veel watersportliefhebbers zeer wordt gewaardeerd en bijdraagt aan de verhuurbaarheid van uw vakantiehuis. Investeren in een vakantiehuis op Marina Resort Leukermeer is daarmee een uitstekende investering.

Sfeerimpressie van Marina Resort Leukermeer

Investeren in een vakantiehuis bij Marina Resort Leukermeer

Investeren in een vakantiehuis betekent over het algemeen dat u de woning wilt gaan verhuren. Marina Resort Leukermeer beschikt over een professionele verhuurorganisatie. Dit is voor u erg praktisch, want zij nemen het beheer en onderhoud van uw woning voor u uit handen. Bij Marina Resort Leukermeer kunt u direct rendement behalen op uw eigen vakantiewoning en dit jaar al profiteren vanwege de stijgende vraag naar binnenlandse vakanties. Het resort kent momenteel een erg succesvolle periode vanwege:

  1. De unieke ligging;
  2. De kwaliteit van bouwen;
  3. Duurzaamheid;
  4. Hoogwaardige faciliteiten zoals het gloednieuwe restaurant.

Vanwege de grote vraag naar groepswoningen bieden wij voor de eerste drie jaar zelf een gegarandeerd rendement van 4,5% op de 12- en 20-persoons woningen. Ook is er al een start gemaakt met de laatste 8 woningen aan het water. Van deze 8 watervilla’s zijn er reeds 2 verkocht, maak dus snel een afspraak voor uw droomhuis aan het water. U heeft zelf geen omkijken naar uw vakantiehuis, dat is zorgeloos investeren in een vakantiewoning.

 

Investeren op een vakantiepark in Limburg

Investeren op een vakantiepark zoals Marina Resort Leukermeer, met eigen verhuurorganisatie, is een prima manier om uw (spaar)geld te laten renderen. Zeker nu de vraag naar luxe vakantiewoningen steeds meer toeneemt, is het raadzaam te investeren in een kwalitatief hoogwaardig vakantiepark met uitgebreide voorzieningen.

Het naastgelegen vakantiepark beschikt over uitgebreide faciliteiten die vrij toegankelijk zijn voor gasten en eigenaren van Marina Resort Leukermeer. Onder andere een jachthaven, diverse stranden en zwembaden, een beachclub en meerdere sport- en spelvoorzieningen staan tot uw beschikking. Heeft u interesse in het investeren op een vakantiepark? Plan dan uw afspraak voor een bezichtiging. Wij staan graag voor u klaar!

Bekijk ons aanbod

13 Objecten

Veelgestelde vragen

Waar in Limburg kan ik investeren in een vakantiewoning?

In het noorden van Limburg, direct aan het Leukermeer, wordt een nieuw luxe resort gerealiseerd. Bij Marina Resort Leukermeer kunt u investeren in een luxe vakantiewoning geschikt voor 2 tot 20 personen. Ideaal voor eigen gebruik of voor de verhuur.

Hoe werkt het verhuurproces bij investeren in een vakantiehuis?

Bij Marina Resort Leukermeer wordt het volledige verhuurproces voor u verzorgd door onze professionele verhuurorganisatie. Naast het verhuren wordt ook het onderhoud voor u geregeld. Dat betekent dat u zorgeloos kunt investeren op ons vakantiepark. 

Waarom zou ik investeren in een vakantiewoning op een vakantiepark?

Ten eerste wordt u veel uit handen genomen, zo heeft u geen omkijken naar de eventuele verhuur en het onderhoud van de woning. Daarnaast zijn er bij Marina Resort Leukermeer veel faciliteiten aanwezig, die voor u als eigenaar en uw gasten vrij toegankelijk zijn.