• Unieke locatie aan het water
 • Waardevast investeren
 • Exclusieve woningen vanaf €650.000

Een vakantiewoning als waardevaste en tastbare investering

Het investeren in een vakantiewoning brengt vele voordelen met zich mee. Zo heeft u een eigen plek om recreatief te verblijven en kunt u de woning verhuren voor een aantrekkelijk rendement. In Limburg, langs de oevers van het Leukermeer, bevindt zich ons gelijknamige vakantiepark. Een aanzienlijk deel van deze woningen is gelegen aan het water en heeft een eigen aanlegsteiger. Dit wordt gewaardeerd door enthousiaste watersportliefhebbers en draagt bij aan de aantrekkelijkheid voor potentiële huurders. Veel vakantiegangers uit zowel Nederland als buitenland kiezen jaarlijks voor een verblijf in deze regio. 

 

Ontdek onze vakantiewoningen:

Investeren in een vakantiehuis bij Marina Resort Leukermeer

Bij Marina Resort Leukermeer heeft u de kans om te investeren in een vakantiewoning voor eigen gebruik of (gedeeltelijke) verhuur. Bij eigen gebruik heeft u altijd een eigen vakantieplek waar u heerlijk kunt genieten. Wanneer u kiest voor verhuur zorgt onze professionele verhuurorganisatie Landal GreenParks voor het beheer en onderhoud van uw woning. Op deze manier kunt u profiteren van een aantrekkelijk rendement en zorgeloos genieten van uw investering. Een belegging bij Marina Resort Leukermeer betekent ook:

 
  Een unieke ligging

  De unieke ligging aan het Leukermeer biedt veel (watersport)activiteiten. Ook de omgeving biedt veel vermaak voor jong en oud.

  Hoge kwaliteit van bouwen

  De vakantiewoningen zijn van hoge kwaliteit en voorzien van eigentijdse architectuur. Er is aan alle luxe en comfort gedacht. 

  Oog voor duurzaamheid

  De woningen zijn met oog voor duurzaamheid gebouwd. Zo is er gebruik gemaakt van herbruikbare materialen en heeft het hout van de gevelbekleding een FSC en PEFC certificering.

  Hoogwaardige faciliteiten

  Met het aanbieden van hoogwaardige faciliteiten hoeven gasten niet weg van ons vakantiepark om een fantastische tijd te beleven. 

 
 

Investeren in een vakantiewoning op een vakantiepark

Investeren op een vakantiepark zoals Marina Resort Leukermeer is een aantrekkelijke manier om uw (spaar)geld te laten renderen en de risico's te spreiden. Maar het beste is misschien nog wel dat u altijd een luxe vakantiewoning tot uw beschikking heeft waar u samen kunt komen met familie en vrienden. Het grote voordeel aan een woning op een vakantiepark is dat u op deze manier beschikt over uitgebreide faciliteiten die vrij toegankelijk zijn voor gasten en eigenaren van Marina Resort Leukermeer. Onder andere een jachthaven, diverse stranden en zwembaden, een beachclub en meerdere sport- en spelvoorzieningen staan tot uw beschikking. 

 

Meer weten over de verhuur of het rendement?

Wat andere geïnteresseerden ons vroegen:

Waar in Limburg kan ik investeren in een vakantiewoning?

In het noorden van Limburg, direct aan het Leukermeer, in het dorpje Well is ons vakantiepark gerealiseerd. De omgeving heeft veel te bieden. Zo liggen karakteristieke steden als Maastricht, Nijmegen en Venlo om de hoek en ligt ons resort direct aan het Nationaal Park De Maasduinen. 

Hoe werkt het verhuurproces bij investeren in een vakantiehuis?

Bij Marina Resort Leukermeer wordt het volledige verhuurproces voor u verzorgd door onze professionele verhuurorganisatie. Naast het verhuren wordt ook het onderhoud voor u geregeld. Dat betekent dat u zorgeloos kunt investeren op ons vakantiepark. 

Waarom zou ik investeren in een vakantiewoning op een vakantiepark?

Ten eerste wordt u veel uit handen genomen, zo heeft u geen omkijken naar de eventuele verhuur en het onderhoud van de woning. Daarnaast zijn er bij Marina Resort Leukermeer veel faciliteiten aanwezig, die voor u als eigenaar en uw gasten vrij toegankelijk zijn.