1. Unieke locatie
  2. Waardevast investeren
  3. Luxe resort

Investeren op een vakantiepark

Investeren op een vakantiepark is kiezen voor een waardevaste investering. De recreatiewoning of -woningen waarin u uw geld steekt behouden hun waarde. Zeker bij Marina Resort Leukermeer, waar het gaat om een nieuw te ontwikkelen en te bouwen vakantiepark. Marina Resort Leukermeer ligt in Well, gemeente Bergen - Limburg, aan de oevers van het Leukermeer. Dit luxe resort is een ideale bestemming voor liefhebbers van watersporten zoals zeilen, zwemmen, suppen, kanoën en wakeboarden. Vele (Duitse) vakantiegangers brengen jaarlijks hun vakantie door in deze omgeving en de vraag naar accommodaties is dan ook groot.

Op dit nieuwe vakantiepark worden 34 appartementen en 148 woningen gerealiseerd. De stenen recreatiewoningen voldoen aan alle eisen als het gaat om luxe en comfort. Een deel van de woningen ligt aan het water en beschikt over een eigen aanlegsteiger. Iets wat door veel watersportliefhebbers zeer wordt gewaardeerd en bijdraagt aan de verhuurbaarheid van uw vakantiehuis. Investeren in een vakantiehuis op Marina Resort Leukermeer is daarmee een uitstekende investering.

Bekijk het aanbod

Sfeerimpressie van Marina Resort Leukermeer

Woning kopen als investering

Koopt u een woning als investering, dan gaat u de woning ook verhuren. Marina Resort Leukermeer beschikt over een eigen verhuurorganisatie. Dit is voor u erg praktisch, want zij nemen het beheer en onderhoud van uw woning voor u uit handen. Dat betekent dat u niet in het weekend naar Limburg hoeft te rijden om het gras te maaien bij uw vakantiehuis of om een gebroken theeglas te vervangen. Zij regelen dit allemaal voor u. Naast het beheer en onderhoud van de vakantiewoning, regelen zij ook de verhuur. Ze zorgen dat er zoveel mogelijk gasten gebruik maken van uw woning en dat daarmee de bezettingsgraad zo hoog mogelijk is. Hoe vaker uw woning verhuurd wordt, hoe meer verhuurinkomsten dit voor u oplevert. Na vertrek zorgen zij dat de woning weer schoon en gereed is voor de ontvangst van de volgende gasten. U heeft dus zelf geen omkijken naar uw vakantiehuis.

Vraag de brochure aan

Investeren in een vakantiewoning

Investeren in een vakantiewoning op een vakantiepark met eigen verhuurorganisatie is een prima manier om uw (spaar)geld te laten renderen. U heeft niet de lasten van het zelf vinden van huurders, schoonmaak en inventaris vervangen en wel de lusten van de huuropbrengsten. Zeker nu de vraag naar luxe vakantiewoningen steeds meer toeneemt, is het raadzaam te investeren in een kwalitatief hoogwaardig vakantiepark met uitgebreide voorzieningen.

Op Marina Resort Leukermeer kunt u al een 4-persoons recreatiewoning kopen, vrij op naam, vanaf € 248.000,-- excl. btw. U kunt hier het volledige aanbod van woningen bekijken. Heeft u interesse in het investeren op een vakantiepark? Plan dan uw afspraak voor een bezichtiging of neem telefonisch contact met ons op: +31654697271. Wij staan graag voor u klaar!

Neem contact met ons op

Bekijk ons aanbod

14 Objecten