1. Waterrijk gebied
  2. Mogelijkheid voor eigen aanlegsteiger
  3. Vakantiehuis of appartement

Recreatiewoning kopen aan het water

Een recreatiewoning kopen aan het water? Dat doet u bij Marina Resort Leukermeer in het prachtige Limburg. Met de Maas, het Leukermeer, het Reindersmeer en natuurlijk de Maasplassen is er aan water geen gebrek! Op ons resort vindt u recreatiewoningen aan het water én met een eigen aanlegsteiger. In het Limburgse Well, gemeente Bergen, ligt Marina Resort Leukermeer. Dit resort is een walhalla voor watersportliefhebbers. Vanaf het resort kunt u met uw eigen boot het Leukermeer verkennen of doorvaren naar de Maas. In de komende jaren wordt hier het Maaspark Well gerealiseerd. Met de uitvoering van dit plan komt er nog meer ruimte voor de rivier en daarmee ook voor de watersport.

Bekijk de recreatiewoningen
 

Recreatiewoning te koop aan het water

Ook voor u is er een recreatiewoning te koop aan het water op Marina Resort Leukermeer. U heeft daarbij de keuze uit verschillende typen woningen. Een aantal beschikt over een overdekt terras waar u heerlijk beschut kunt genieten van het buitenleven. Kiest u voor een woning met een eigen aanlegsteiger? Dan stapt u zo vanuit uw tuin op uw boot. Dat is natuurlijk helemaal ideaal voor watersportliefhebbers. Wilt u uw boot niet aan de steiger laten liggen? Dan is het mogelijk een eigen ligplaats te kopen in de jachthaven van het naastgelegen Vakantiepark Leukermeer.

Vraag meer informatie aan

Bekijk ons aanbod

Faciliteiten en omgeving van Marina Resort Leukermeer

Naast de veelzijdige watersportmogelijkheden is het resort voorzien van uitgebreide voorzieningen als een supermarkt, restaurant, koffielounge, beachclub, fitness, fietsverhuur, zwembad en strand. Het is een prachtige locatie waar diverse typen recreatiewoningen te koop staan. De omgeving van Marina Resort Leukermeer is bijzonder divers. Natuurliefhebbers kunnen wandelen en fietsen in Nationaal Park De Maasduinen. Een dagje shoppen kan bij de Designer Outlet in Roermond of ervaart u toch liever de magie in Toverland? De watersportmogelijkheden, de uitgebreide voorzieningen en de veelzijdige omgeving maken Marina Resort Leukermeer tot een geliefde vakantiebestemming.

U ziet het, een recreatiewoning kopen aan het water kan zeker in Limburg. Met de aankoop van een recreatiewoning aan het water op Marina Resort Leukermeer verzekert u zich van een luxe vakantiehuis op een perfecte locatie. Wacht daarom niet te lang, de belangstelling voor dit bijzondere exclusieve en luxe resort is groot. Bekijk het volledige aanbod of maak een afspraak met een van onze verkopers +31654697271.

Neem contact met ons op