• Luxe vakantiehuizen
  • Aantrekkelijk rendement
  • Professionele verhuurorganisatie

Recreatiewoning kopen als belegging

Een recreatiewoning kopen als belegging is een goed alternatief voor een spaarrekening. Wel is het belangrijk om te kijken naar de kwaliteit voordat u gaat beleggen in een vakantiewoning. De vraag naar luxe vakantiehuizen met een degelijke bouw en duurzame afwerking neemt steeds meer toe. De woningen die te koop zijn op Marina Resort Leukermeer voldoen helemaal aan deze vraag. De vakantiewoningen die hier gerealiseerd worden hebben allen een hoge mate van comfort en zijn van alle gemakken voorzien. Dat maakt investeren in een vakantiewoning voor u zeer interessant. Wist u dat zakelijk investeren ook mogelijk was? 

 
 

Tweede huis kopen als belegging

Wilt u een vakantiehuis kopen als belegging? Dan is het belangrijk dat uw huis zo vaak mogelijk verhuurd wordt. Immers, hoe vaker uw recreatiewoning verhuurd is, hoe meer huurinkomsten u genereert en dus hoe hoger het rendement op uw investering. Daarom is het niet alleen van belang om te kijken naar de kwaliteit van de woning, maar om ook te kijken naar de locatie van het vakantiepark waar u overweegt een recreatiewoning te kopen als belegging.

Wat dat betreft is de ligging van Marina Resort Leukermeer ideaal want het biedt meer dan alleen watersport. Naast watersportliefhebbers kunnen ook liefhebbers van de natuur hier prima uit de voeten. Met het Nationaal Park De Maasduinen om de hoek kunnen wandelaars en fietsers er eindeloos op uit trekken om de vele wandel- en fietsroutes te ontdekken. Het bezoekerscentrum van het Nationaal Park de Maasduinen ligt op nog geen 10 minuten rijden van het vakantiepark, maar kan ook over het water worden bereikt. Dit maakt Marina Resort Leukermeer tot een prima uitvalsbasis voor zowel zomer- als wintervakanties.

Sfeerimpressie van de vakantiehuizen

Beleggen in een vakantiewoning in Limburg

De luxe stenen woningen zijn bij uitstek geschikt voor iedereen die een vakantiewoning wil kopen als belegging. De ligging van het resort, in het Noord-Limburgse dorpje Well (gemeente Bergen), aan het Leukermeer en met een vrije doorvaart naar de Maas, maken dit een geliefde plek voor watersportliefhebbers. Hier kunnen zij naar hartenlust zeilen, zwemmen, kanoën, suppen, waterskiën en ga zo maar door. Na het watersporten kunnen vakantiegangers heerlijk uitrusten op het strand of gezellig borrelen in de beachclub. Kinderen kunnen eindeloos spelen met een emmertje en schepje en de prachtigste zandkastelen bouwen.

Wilt u tweede huis kopen als belegging en heeft u interesse in het kopen van een recreatiewoning op Marina Resort Leukermeer? Plan dan uw afspraak voor een bezichtiging of neem contact met ons op via onderstaande button. Wij staan graag voor u klaar!

Bekijk ons aanbod

Veelgestelde vragen

Hoe regel ik de verhuur als ik een recreatiewoning koop als belegging?

Als u een vakantiehuis als belegging koopt bij Marina Resort Leukermeer wordt de verhuur volledig verzorgd door onze professionele verhuurorganisatie. Op deze manier kunt u zorgeloos genieten van uw investering.

Kan ik ook gedeelteliijk verhuren als ik een tweede huis koop als belegging?

U heeft de keuze tussen volledig verhuren of een combinatie tussen verhuur en eigen gebruik. Deze vorm levert u wel minder rendement op dan volledige verhuur maar daarentegen kunt u ook zelf genieten van de woning. 

Welk rendement kan ik verwachten als ik een vakantiehuis koop als belegging?

Bij Marina Resort Leukermeer geven wij geen vast rendement of rendementsgarantie. Wij geven een transparant en duidelijk inzicht in de verwachte verhuuropbrengsten, welke afhankelijk is van of u volledig of gedeeltelijk wilt verhuren.