1. Luxe vakantiehuizen
  2. Aantrekkelijk rendement
  3. Verhuur of eigen gebruik

Recreatiewoning kopen als belegging

Een recreatiewoning kopen is een prima belegging, zeker nu de rente op spaargeld vrijwel nihil of zelfs negatief is. Wel is het belangrijk om te kijken naar de kwaliteit van de recreatiewoning. De vraag naar luxe vakantiehuizen met een degelijke bouw en duurzame afwerking neemt steeds meer toe. De woningen die te koop zijn op Marina Resort Leukermeer voldoen helemaal aan deze vraag. De appartementen en vakantiewoningen die hier gerealiseerd worden hebben allen een hoge mate van comfort en zijn van alle gemakken voorzien. Dat maakt investeren in een vakantiewoning voor u zeer interessant.

 
Bekijk het aanbod

Sfeerimpressie Marina Resort Leukermeer

Beleggen in een vakantiewoning in Limburg

De luxe stenen woningen zijn bij uitstek geschikt voor iedereen die wil investeren in een vakantiewoning. De ligging van het resort, in het Noord-Limburgse dorpje Well (gemeente Bergen), aan het Leukermeer en met een vrije doorvaart naar de Maas, maken dit een geliefde plek voor watersportliefhebbers. Hier kunnen zij naar hartenlust zeilen, zwemmen, kanoën, suppen, waterskiën en ga zo maar door. Na het watersporten kunnen vakantiegangers heerlijk uitrusten op het strand of gezellig borrelen in de beachclub. Jonge kinderen kunnen eindeloos spelen met een emmertje en schepje en de prachtigste zandkastelen bouwen.

Vraag de brochure aan

Tweede huis kopen als belegging

Wilt u een vakantiehuis kopen als belegging? Dan is het belangrijk dat uw huis zo vaak mogelijk verhuurd wordt. Immers, hoe vaker uw recreatiewoning verhuurd is, hoe meer huurinkomsten u genereert en dus hoe hoger het rendement op uw investering. Daarom is het niet alleen van belang om te kijken naar de kwaliteit van de woning, maar om ook te kijken naar de locatie van het vakantiepark waar u overweegt een recreatiewoning te kopen als belegging.

Wat dat betreft is de ligging van Marina Resort Leukermeer ideaal want het biedt meer dan alleen watersport. Naast watersportliefhebbers kunnen ook liefhebbers van de natuur hier prima uit de voeten. Met het Nationaal Park De Maasduinen om de hoek kunnen wandelaars en fietsers er eindeloos op uit trekken om de vele wandel- en fietsroutes te ontdekken. Het bezoekerscentrum van het Nationaal Park de Maasduinen ligt op nog geen 10 minuten rijden van het vakantiepark, maar kan ook over het water worden bereikt. Dit maakt Marina Resort Leukermeer tot een prima uitvalsbasis voor zowel zomer- als wintervakanties.

Wilt u beleggen in een tweede huis en heeft u interesse in het kopen van een recreatiewoning op Marina Resort Leukermeer? Plan dan uw afspraak voor een bezichtiging of neem telefonisch contact met ons op: +31654697271. Wij staan graag voor u klaar!

Neem contact met ons op

Bekijk ons aanbod

2 Objecten